De salon is weer open!
Lees hier een persoonlijk woord van Linda Petrovic.
Uiteraard hanteren wij de voorwaarden die door de overheid opgesteld zijn i.v.m. het Coronavirus. Hieronder treft u de voorzorgsmaatregelen aan.

Afspraak Haarstudio

Powered by treatwell

Welkom! Mijn naam is Linda Petrovic, sinds 10 mei 2017 eigenares van GekniptenWel Hair & Care. Ik ben een gepassioneerde allround hairstylist en verzorg privé kappersbehandelingen in mijn gezellige studio in Edam of bij u thuis. Van mijn grote hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Hairstyling is een prachtige vorm van kunst, waarin ik al mijn creativiteit in kwijt kan en tegelijkertijd mensen blij kan maken. Ik doe het met veel plezier en toewijding. In de aflopen vijf jaar heb ik diverse vakopleidingen gevolgd, waaronder de Nederlandse Kappersakademie, de Barberopleiding voor gevorderden, een opleiding tot bruidskapper en de kleurtrainingen van L’Oréal Professionnel. Net als in elk vak moet je ook als kapper continu op de hoogte blijven van alle innovaties en ontwikkelingen. Zo ga ik mij binnenkort ook verder specialiseren als krullenkapper om mijn klanten nog beter van dienst te zijn. Ik deel mijn kennis met mijn klanten, vertel hen waarom en hoe ik iets doe, adviseer vooraf, tijdens en na de behandeling en houd al hun belangrijke haar-, knip-, kleur-, vlecht-, scheer …gegevens bij als belangrijke informatiebron voor een volgende keer. Mijn klant is mijn gast!

Bij de behandelingen gebruik ik hoogwaardige, waaronder ook biologische, producten van o.a. L’Oréal Professionnel. Ik werk nauw samen met andere experts in de hair & care verzorging om kennis te delen en zo nog meer te kunnen betekenen voor onze klanten. Ik geniet als u geniet!

Onlangs is GekniptenWel verkozen tot winnaar van de Gold Award 2019 HairXperience, vanwege de hoge waardering door klanten. Reden om vooral door te gaan met deze exclusieve hair & care dienstverlening in Edam en omstreken.

Graag introduceer ik u nu ‘GekniptenWel Hair & Care‘. Voortaan kunt u genieten van de luxe privé kapper die naast knippen en kleuren ook andere exclusieve welzijnsdiensten aanbiedt, met als uitgangspunt: persoonlijke service en alles zo gezond mogelijk.

Zuivere biologische kleuring

Onze behandelingen en service gaat veel verder dan u gewend bent. Zo nemen wij de tijd om tot een goede analyse te komen van uw haarwensen, uw haarproblemen, uw lichamelijke gesteldheid e.a. zaken die van belang zijn om u als klant de beste behandeling te geven. Ook na afloop krijgt u onze service en garantie.

Wij doen er alles aan om u tevreden te maken en te houden. Kortom, de salonkwaliteit die u wenst, maar dan een privé behandeling met veel aandacht, zorg en advies. Zo bieden wij naast reguliere hairstyling ook barberdiensten aan (van slickback, low/middle/high fade en pompadour tot een uitgebreide ontspannende scheerbehandeling met hot towels). En GekniptenWel is creatieve bruids- en feestkapper voor uw exclusieve droomkapsel. Daarnaast hebben wij in onze studio een selectief assortiment te koop van hoogwaardige haarverzorgingsproducten voor elk haartype: o.a. van L’Oréal Professionnel, Goldwell, Osis, Schwarzkopf, Proraso, Reuzel en Barburys. Deze producten zijn allemaal als uitstekend beoordeeld door onze klanten, want alleen dan staan ze in onze vitrine.

GekniptenWel wil ook samenwerking en kennisdeling bevorderen in de regio om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Het GekniptenWel team  bestaat momenteel uit twee ervaren zelfstandig werkende en goed opgeleide haarspecialisten die onder eigen merknaam hair & care diensten verzorgen in Noord-Holland. Dit gebeurt zowel ambulant als vanuit de kleine huiselijke salons in Edam en Krommenie. Zij wisselen ervaringen en kennis uit, bezoeken samen beurzen en dragen het exclusieve privé hair & care concept uit.

GekniptenWel houdt zich aan de voorwaarden van de ANKO: de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. Dit biedt klanten duidelijkheid en zekerheid.

Wij hanteren bij al onze diensten deze kernwaarden: professioneel, betrokken, open, geduldig en vertrouwd. Lees meer over onze ambities. 

Naast ambulante dienstverlening is er ook een mogelijkheid om de thuiskapper te boeken in de GekniptenWel Hair & Care studio  in Edam, als u in de buurt woont of graag in een ‘salon met huiselijke sfeer’ behandeld wilt worden. Ook op de locatie van onze teamlid in Krommenie kunt u terecht.

U kunt ervan op aan dat GekniptenWel alles in het werk stelt om u blij te maken; tot in de puntjes verzorgd. 

GekniptenWel auto 5-03-2018 Linda Petrovic 2

Exclusieve hair & care, want ieder mens is anders

thuiskapper en andere care exclusief bij u thuis

GekniptenWel komt bij mensen thuis (of behandeling in de GekniptenWel Studio). U krijgt professionele diensten zoals bij de luxe kapper, maar dan exclusiever (door uitgebreider persoonlijk advies, extra service en verzorging). En wij hanteren uiterst vriendelijke tarieven. Bovendien zijn de prijzen per deelbehandelling, waardoor u uw pakket zelf kunt samenstellen.

Een behandeling bij GekniptenWel is een bijzondere beleving. Onze klanten bevestigen dit:

“Er wordt echt rekening gehouden met al mijn wensen”

“Ik krijg bij alles uitleg en advies, dit heb ik nog nooit meegemaakt”

“Zelfs de wijze waarop ik word geknipt staat op mijn klantenkaart en die krijg ik ook mee”

“Ook ’s avonds en in het weekend kan ik terecht, dat vind ik zó fijn”

“Ik kreeg zelfs meloen en ander lekkers toen ik nog niet gegeten had en ondertussen keek ik de WK voetbalwedstrijd…”

“Mijn dunner wordende haar is vakkundig geknipt en nu lijkt het veel voller en is makkelijk in model te brengen; ook kreeg ik goede verzorgingsadviezen en zijn er voor mij speciale producten besteld en thuisbezorgd”

“Mijn haar moest nodig geknipt worden, maar ik kon alleen op zondag. Ik zit ook in een rolstoel, maar dat was geen probleem. De kapster van GekniptenWel kwam snel en heeft mij in het hotel waar ik verbleef prachtig geknipt, geföhnd en gestyled. Toen ik een week later mijn haar vanwege de extreme hittegolf toch nog korter wou heeft de kapster dat als service gratis gedaan”

Iedereen is natuurlijk welkom bij GekniptenWel, maar onze hoofddoelgroep bestaat uit:

  • mensen, jong en oud, die persoonlijke verzorging aan huis nodig hebben, omdat zij niet makkelijk de deur uit kunnen en graag dienstverlening op maat willen
  • mensen met een druk leven die hoogwaardige flexibele persoonlijke verzorgingsdiensten willen (thuis of in de GekniptenWel studio), passend bij hun leefstijl en specifieke behoeften
  • mensen die haarproblemen hebben of specifieke wensen
  • mensen die graag in een huiselijke omgeving hun haar professioneel willen laten verzorgen

GekniptenWel geeft kleur en inhoud aan uw leven.

Exclusieve hair & care op de zaak

luxe thuiskapper en andere care exclusief bij bedrijven op kantoor

Als ondernemer maken u en uw medewerkers vaak lange dagen. Naar de kapper gaan, wordt dan meestal uitgesteld, terwijl het wel belangrijk is om er verzorgd uit te zien. GekniptenWel komt graag bij u op de zaak om de mogelijkheden van hairstyling in de bedrijfsruimte met u te bespreken. Dat geldt ook voor onze andere diensten, zoals massages om stress en werkdruk te verlagen.

Exclusieve hair & care voor studenten

thuiskapper en andere care exclusief bij studenten thuis of op school

Voor studenten is een bezoek aan de kapper vaak noodzakelijk kwaad, ze willen er vooral niet te veel geld aan uitgeven, maar er toch verzorgd en eigentijds uitzien.

Dat is zeker van belang als je een stage of minor doet en je er representatief uit moet zien bij jouw opdrachtgevende bedrijf. GekniptenWel kan op afgesproken tijden bij jou (en je studiegenoten) thuis hairstyling op maat verzorgen. Dat scheelt tijd én geld, want er gelden speciale aantrekkelijke studentenkortingen.

GekniptenWel heeft ook een sociaal maatschappelijk doel en werkt mee aan ‘haardonatie’ ten behoeve van  Haarwensen en steunt daarmee o.a. Kika om kinderen met kanker die na een chemobehandeling hun haar verliezen blij te maken met een mooie pruik.