Praktische Informatie

Icon pagina Praktische informatie GekniptenWel

Beschikbaarheid Hairstyling

 Tijden
Maandag13:30 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag13:30 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag13:30 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten (m.u.v. speciale verzoeken)
 

GekniptenWel Ambulante Hair & Care

Hairstyling

Wij komen graag bij u langs met alle benodigde materialen, zoals krukjes, mobiele wastafel, spiegel, scharen, föhns en L’Oréal Professionnel salonproducten. De slang van de wastafel is op de meeste keuken- of badkranen aan te sluiten of er wordt een speciale tray gebruikt voor boven de wastafel.

Ook ‘s avonds staan wij voor u klaar en worden de afspraken zo gunstig mogelijk op elkaar afgestemd. Op drukke dagen worden namelijk naast eigenaresse Linda Petrovic ook andere professionele hairstylisten ingezet die deel uitmaken van het GekniptenWel samenwerkingsverband. Ook kunt u een regio-voorkeur hebben en bijvoorbeeld naar  hairstylist Gisela gaan die de Zaanstreek bedient vanuit Krommenie. Onze samenwerking geeft deze mogelijkheid en onze diensten en tarieven komen overeen. In de toekomst willen we in zoveel mogelijk regio’s in Noord-Holland actief zijn. 

Thuis hoeft u niet veel te regelen, dat doen wij immers. Graag doen wij de behandelingen in een ruimte met voldoende licht, zoals de keuken, badkamer of woonkamer. U kunt op uw eigen stoel zitten (als dat kan met een zo laag mogelijke rugleuning).

Mocht het zo zijn dat er bij u in de buurt onvoldoende parkeergelegenheid is, dan kunnen we via onze samenwerkingspartner Taxi Edam ervoor zorgen dat uw hairstylist voor uw huis kan worden afgezet en weer wordt opgehaald. Bij deze dienstverlening worden de taxikosten (speciaal tarief ad. 1,00 per km) aan de klant doorberekend. Indien in uw straat meerdere mensen gebruik willen maken van GekniptenWel dan kunnen deze reiskosten verdeeld worden en geniet u toch van de exclusieve ambulante service. Ook kunnen wij regelen dat u naar onze GekniptenWel studio in Edam of andere gewenste locatie wordt vervoerd.

Aanvullende welzijnsdiensten: Schoonheidsbehandeling, Keratine behandeling, Medisch pedicure behandeling en Fysiotherapie/massage

Naast hairstyling levert GekniptenWel ook extra welzijnsdiensten via onze professionele samenwerkende partners. Momenteel kunnen wij u bovenstaande diensten aanbieden die aanvullend geboekt kunnen worden. Ons team breidt zich geleidelijk uit, dus er zullen straks ook andere care diensten worden aangeboden.

Ook deze specialisten nemen hun materialen (bv. een massagestoel en verzorgende producten) mee of u gaat naar de locatie van de specialist. Vooraf is hier contact over.  Mocht u bijvoorbeeld niet genoeg ruimte hebben voor een massage behandeling, dan kunnen we tot een andere oplossing komen, net zoals bij de hairstyling. Coördinatie van afspraken vindt plaats door GekniptenWel om voor u een klein zorgteam samen te stellen en de afspraken optimaal op uw wensen af te stemmen.

Wij bieden exclusieve particuliere dienstverlening aan die niet door verzekeraars wordt vergoed, maar wel door u kan worden ingehuurd via een persoonsgebonden budget.

Afspreken bij GekniptenWel gaat snel

Een afspraak maken kan snel op de manier die u het prettigst vindt: telefonisch (Linda Petrovic: 06-4004 3530), per e-mail (info@GekniptenWel.nl), via Whatsapp of direct via ons boekingssysteem (klik hier), zie ook onze contactpagina.

Tarieven en wijze van betaling

Onze tarieven en wijze van betaling treft u aan op de pagina Diensten, Tarieven & Werkwijze.

GekniptenWel Hair & Care Studio

Onze GekniptenWel Hair & Care studio bevindt zich in Edam, Beemsterstraat 1. U kunt daarnaast kiezen voor behandeling in de hairsalon van onze samenwerkingspartner in Krommenie (Gisela Hairstudio) die dezelfde diensten en tarieven aanbiedt als GekniptenWel. Onze salon in Edam is gelegen op de eerste verdieping en is daarom helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. In Krommenie is de salon op de begane grond. In Edam kunt gebruik maken van Wifi en er is een tv aanwezig waar u met behulp van de Chromecast uw eigen videos kunt afspelen via uw mobiel of gewoon tv kunt kijken. Lees hier meer over onze studio.

  Beemsterstraat 1, 1135 EG Edam