Welkom » Welkom

Van harte welkom bij Perfect Sharing & Styling, een jong en groeiend bedrijf voor hartverwarmende mensen en hartveroverende ondernemers. De organisatie heeft op dit moment twee kernactiviteiten: Perfect Sharing (Marketing) en GekniptenWel (Hair & Care).

Perfect Sharing Marketing

Vanuit Perfect Sharing Marketing worden nieuwe diensten en marketingconcepten ontwikkeld om maatschappelijke behoeften te vervullen. Dit gebeurt door slimme en duurzame samenwerking tussen (startende) ondernemers. GekniptenWel is zo’n nieuwe dienst en groeiconcept. Daarnaast verzorgen we marketing- en communicatie ondersteuning op maat.

GekniptenWel

Medio 2017 is gestart met exclusieve professionele privé hairstyling bij mensen thuis en in een huiselijk ingerichte studio. Stap voor stap wordt deze dienstverlening uitgebreid met andere ‘care’ diensten op maat. Hoofddoel is om de kwaliteit en het genot van iemands leven te vergroten.

Dit gebeurt door een flexibel team van (zzp) hair & care specialisten die nauw samenwerken als ‘GekniptenWel Hair & Care Team’ vanuit momenteel Edam en Krommenie.   

Linda Petrovic eigenaar Perfect Sharing & Styling
Linda Petrovic

Oprichter en eigenaar is Linda Petrovic, ervaren en Europees NIMA gecertificeerd marketeer én professioneel creatief hairstylist. Twee verschillende werelden die zij bij elkaar heeft gebracht in haar bedrijf Perfect Sharing & Styling. GekniptenWel is ontstaan vanuit de volgende gedachten en persoonlijke ervaringen van Linda in de zakelijke én de particuliere markt:

Zorg & gemak

Zorg en gemak Perfect Sharing & Styling

  • persoonlijke zorg, elkaar helpen en meer samen delen is belangrijk om gelukkig te kunnen zijn
  • goed zorgen voor de klant, begint bij zorgen voor jezelf (als baas) en voor je personeel
  • gemak dient de mens, de baas en de medewerkers

Efficiency & kwaliteit 

Efficiency & kwaliteit Perfect Sharing & Styling

  • bedrijfsmatige en persoonlijke diensten kunnen gecombineerd en gedeeld worden, zodat het voordeel oplevert
  • verschillende disciplines in de persoonlijke verzorging kunnen verbeterd worden door specialisten samen te brengen op een moment dat mensen, met name hulpbehoevenden (jong en oud), deze diensten nodig hebben

Kennis & creativiteit

Kennis & creativiteit Perfect Sharing & Styling

  • mensen onthouden kennis beter en beleven er meer plezier aan als het gekoppeld wordt aan een opvallende, creatieve, persoonlijke of verrassende activiteit/belevenis

Perfect Sharing Marketing heeft al deze aspecten uit het dagelijks leven gebruikt bij de ontwikkeling van GekniptenWel.