Feest- en Bruidskapsels

Wij willen graag jouw feest/trouwdag onvergetelijk mooi en bijzonder maken!

GekniptenWel is gediplomeerd specialist in creatieve feest- en bruidskapsels.

Wij luisteren goed naar uw wensen, nemen ruim de tijd en hanteren aantrekkelijke tarieven.

Uw trouwdag is een heel belangrijke gebeurtenis en er moet veel geregeld worden. Om u te helpen is er daarom de handige site beauty voor je bruiloft, waar u alles kunt vinden voor (toekomstige) bruiden en bruidegommen. Ook GekniptenWel is partner en heeft hier een aparte informatiepagina.

U ontvangt voor onderstaande diensten een offerte en factuur op maat.

Bronzen pakket

Wij verzorgen een exclusief kapsel passend bij uw trouw- of feestkleding, bij uw persoonlijke voorkeuren en rekening houdend met de feestelijke omstandigheden. Na een uitgebreid gesprek over uw gewenste trouw/feestkapsel en een analyse van uw haar, krijgt u een advies  en wordt er een proefkapsel gemaakt inclusief visagie. Hier worden foto’s van gemaakt en indien u dat graag wilt kan het ook op een mannequin (pop) worden gedaan. Na het proefkapsel kunnen er nog andere wensen besproken worden. Vervolgens wordt op uw trouwdag geheel volgens planning het prachtige kapsel verzorgd. Wij kunnen uw haar ook met verse bloemen versieren, passend bij uw bruidsboeket.

Het tarief is voor twee afspraken, inclusief proef, wassen, knippen, stylen, visagie en accessoires. Het tarief is exclusief reiskosten.

Prijs kort haar: € 95,-

Prijs schouderlang haar: € 135,-

Prijs lang haar: € 195,-

Zilveren pakket

Aanvullend op het bronzen pakket:

Uw haar wordt eenvoudig gekleurd (d.w.z. 1 basiskleur; meerdere kleuren niet inbegrepen, kan extra worden bijgeboekt). En de kapper is nog 1 uur aanwezig op de trouwdag om ter plekke uw haar nog in model te brengen bv. voor de fotoreportage.

Incl. knippen en stylen van nog 1 persoon (bv. de bruidegom, familielid of andere gast). Tarief excl. reiskosten.

Prijs kort haar: € 165,-

Prijs schouderlang haar: € 215,-

Prijs lang haar: € 325,-

Gouden pakket

Aanvullend op het zilveren pakket:

Uw haar wordt uitgebreid gekleurd (bv. met meerdere kleurtjes of balayage) en u ontvangt een gratis hairspray of ander stylingproduct, zodat uw haar de hele dag in model kan blijven zitten. U krijgt uitgebreide visagie en incl. knippen, stylen en visagie van 2 extra personen. Tarief excl. reiskosten.

Prijs kort-schouderlang haar: € 475,-

Prijs lang haar: € 615,-

Platina pakket

Aanvullend op het gouden pakket:

Goed gevulde goody bag met producten die u ook mee kunt nemen op uw huwelijksreis. En in dit pakket kunt u 20% extra korting krijgen op onze gewone kapperstarieven voor familieleden/gasten die hun haar willen laten knippen/stylen (max. 8 personen). Tarief excl. reiskosten. Wij komen met twee kapsters en geven ook de mogelijkheid op de trouw/feestdag om tussendoor een touch-up te laten uitvoeren als u bv. voor het feest of de fotosessie uw kapsel (iets) wilt aanpassen.

Prijs kort-schouderlang haar: € 715,-

Prijs lang haar: € 825,-

Combinatie pakket (maatwerk)

Naast de bovengenoemde pakketten kunnen we ook een zelf samengesteld pakket leveren waarvoor we een prijs afspreken in overleg. Ook kan op het laatste moment een spoedservice worden geleverd en hiervoor een aparte prijs worden afgesproken.