Feest- en Bruidskapsels

Wij willen graag jouw feest/trouwdag onvergetelijk mooi en bijzonder maken!

GekniptenWel is gediplomeerd specialist in creatieve feest- en bruidskapsels.

Wij luisteren goed naar uw wensen, nemen ruim de tijd en hanteren aantrekkelijke tarieven.

U ontvangt voor onderstaande diensten desgewenst een offerte en factuur op maat.

Bronzen pakket

Wij verzorgen een exclusief kapsel passend bij uw trouw- of feestkleding, bij uw persoonlijke voorkeuren en rekening houdend met de feestelijke omstandigheden. Na een uitgebreid gesprek over uw gewenste trouw/feestkapsel en een analyse van uw haar, krijgt u een advies en wordt er een proefkapsel gemaakt. Dit pakket kan geboekt worden inclusief of exclusief professionele visagie. U kunt er ook voor kiezen om geen visagie in het pakket op te nemen. Van het proefkapsel (en make-up) worden foto’s van gemaakt en indien u dat graag wilt kan het proefkapsel ook op een mannequin (pop) worden gedaan. Na het proefkapsel kunnen er nog andere wensen worden besproken. Vervolgens wordt op uw trouwdag geheel volgens planning het prachtige kapsel verzorgd en u ontvangt een gratis hairspray of ander stylingproduct, zodat uw haar de hele dag in model kan blijven zitten. Wij kunnen uw haar ook (tegen bijbetaling) met verse bloemen versieren, passend bij uw bruidsboeket. Wij maken impressie filmpjes/foto’s voor u ter herinnering. U kunt ook een professionele fotograaf boeken om bij de sessie aanwezig te zijn, maar natuurlijk is uw eigen fotograaf ook welkom.

Het tarief is voor twee afspraken, inclusief proef, wassen, knippen, stylen, visagie en accessoires*. Het tarief is exclusief reiskosten van onze visagiste/hairstyliste.
* U kunt kiezen uit de bestaande collectie. Ook kunnen we speciale accessoires bestellen tegen meerprijs (denk aan zilveren haarsieraden).

Prijs kort haar: € 150,- (excl. visagie: € 95,-)
(gemiddelde tijdsduur 2 u 30 min)

Prijs schouderlang haar: € 195,- (excl. visagie: € 135,-)
(gemiddelde tijdsduur 3 u 30 min)

Prijs lang haar: € 250,- (excl. visagie: € 195,-)
(gemiddelde tijdsduur 5 u)

Zilveren pakket

Aanvullend op het bronzen pakket:

Uw haar wordt eenvoudig gekleurd (d.w.z. 1 basiskleur; meerdere kleuren niet inbegrepen, kan extra worden bijgeboekt). En de kapper is nog 1 uur aanwezig op de trouwdag om ter plekke uw haar nog in model te brengen bv. voor de fotoreportage.

Incl. knippen en stylen van nog 1 persoon (bv. de bruidegom, familielid of andere gast). Tarief excl. reiskosten.

Prijs kort haar: € 245,- (excl. uitgebreide visagie: € 165,-)
(gemiddelde tijdsduur 2 u 30 min)

Prijs schouderlang haar: € 295,- (excl. uitgebreide visagie: € 215,-)
(gemiddelde tijdsduur 3 u 30 min)

Prijs lang haar: € 355,- (excl. uitgebreide visagie: € 195,-)
(gemiddelde tijdsduur 5 u)

Gouden pakket

Aanvullend op het zilveren pakket (incl. uitgebreide visagie):

Uw haar wordt uitgebreid gekleurd (bv. met meerdere kleurtjes of balayage). U krijgt uitgebreide visagie en incl. knippen, stylen en visagie van 2 extra personen. Tarief excl. reiskosten.

Prijs kort-schouderlang haar: € 475,-
(gemiddelde tijdsduur 3 u 30 min)

Prijs lang haar: € 750,-
(gemiddelde tijdsduur 5 u)

Platina pakket

Aanvullend op het gouden pakket:

Goed gevulde goody bag met producten die u ook mee kunt nemen op uw huwelijksreis. En in dit pakket kunt u 20% extra korting krijgen op onze reguliere kapperstarieven voor familieleden/gasten die hun haar willen laten knippen/stylen (max. 8 personen). Tarief excl. reiskosten. Wij komen met twee kapsters en geven ook de mogelijkheid op de trouw/feestdag om tussendoor een touch-up te laten uitvoeren als u bv. voor het feest of de fotosessie uw kapsel (iets) wilt aanpassen.

Prijs kort-schouderlang haar: € 715,-
(gemiddelde tijdsduur 3 u 30 min)

Prijs lang haar: € 825,-
(gemiddelde tijdsduur 5 u)

Combinatie pakket (maatwerk)

Naast de bovengenoemde pakketten kunnen we ook een zelf samengesteld pakket leveren waarvoor we een prijs afspreken in overleg. Ook kan op het laatste moment een spoedservice worden geleverd en hiervoor een aparte prijs worden afgesproken.