Permanenten ammoniakvrij

GekniptenWel maakt uw droom waar en tovert uw steile haar om tot een weelderige bos, zonder agressieve stoffen! Bij dames en natuurlijk ook bij heren.

         

GekniptenWel creëert namelijk prachtige houdbare ammonia-vrije krullen met milde ingrediënten. De eerste gepatenteerde sulfaatvrije permanent met veganistische cysteamine (versterkt de bruggen in het haar).  

Organic Colour Systems’ revolutionaire permanentsysteem (award winnaar) maakt natuurlijke veerkrachtige krullen die afgestemd zijn op uw behoeften qua grootte en vorm (maatwerk) en rekening houdend met de conditie van uw hoofdhuid en haar. Want zowel vooraf als achteraf wordt er een haarversterkend en verbeterend proteïne- of vocht treatment gegeven aan de hand van een rek- en stretch test. Ook krijgt u goed advies over de thuisbehandeling van uw krullen met speciale hydraterende producten met organische en lage PH-ingrediënten, zoals tarwekiemolie en zonder sulfaten, parabenen en siliconen. Onze klanten komen vanuit diverse regio’s in Nederland en zeggen ondermeer: “Ik ben erg blij met mijn krullen, zo heb ik meer volume, mijn kruinen vallen minder op, mensen denken dat het mijn eigen krullen zijn”.

GekniptenWel kan vóór de behandeling met een haarmicrometer bepalen of uw haar rond, ovaal of (moeilijk te krullen) bandhaar is. Zo is meteen duidelijk of uw haar wel of niet duurzaam om te vormen is tot krullend haar. De krullen groeien eruit, dus gemiddeld zal na drie maanden er een uitgroei van 3-4 cm steil haar te zien zijn en zijn de krullen in de lengtes van uw haar nog aanwezig. Wanneer er weer een vervolgbehandeling komt is afhankelijk van uw wens en de mate van uitgroei die u wilt. Ook mensen met natuurlijke krullen hebben niet altijd een krul vanaf de hoofdhuid. Als u de krul echt vanaf boven tot beneden wilt dan zal er gemiddeld na drie-vier maanden weer een nieuwe afspraak gemaakt worden.

De tarieven voor deze mooie ammonia-vrije permanent, inclusief treatments zijn op basis van een 4-urige behandeling. U treft de tarieven aan in onze prijzenlijst. Deze zijn indicatief. Afhankelijk van de lengte en dikte van het haar wordt er gekeken wat de benodigde tijd is en de hoeveelheid permanent vloeistof en verzorgende haarproducten die nodig zijn. Uiteraard krijgt u vooraf een zo goed mogelijke indicatie van de kosten. Alles wordt eerst met u doorgesproken of we maken een vrijblijvende kosteloze afspraak om de behandeling voor te bespreken.