Diensten en tarieven – Hairstyling

banner diensten en tarieven GekniptenWel

Klik hier om naar de tarieven te gaan.

Haardracht en haarstyling is altijd al van grote betekenis geweest in het aardse leven. Haar beschermt mens en dier, maar geeft ook signalen af. Met haar kunnen we onze waarden uitdragen. Zo scheren Vaishnava monniken hun hoofd op een klein plukje na kaal, terwijl de Shalva monniken in de meeste tradities hun haar en baard juist nooit afknippen. De een heeft zijn leven lang dezelfde coupe, terwijl de ander steeds wat anders wil. Je kunt je een totaal andere persoon voelen, zodra je een ander kapsel krijgt. Het is dus van groot belang dat een kapsel bij iemand past en bijdraagt aan een gelukkig gevoel.

GekniptenWel is gediplomeerd en inmiddels ervaren dameskapper, herenkapper, kinderkapper, bruidskapper, haarkleurspecialist, natuurkapper en barbier.

bruidskapsel gekniptenwel

GekniptenWel geeft op maat gesneden advies, werkt nauwkeurig en gebruikt alleen goed geteste producten die bij uw haar passen. Het kan ook zijn dat u van te voren eerst een proefje krijgt. Iemand van wie het haar dunner wordt kan bijvoorbeeld een speciale serumkuur krijgen, waardoor de haarvezel sterker wordt en de haargroei wordt gestimuleerd. Bij twijfel of een haarkleuring wel het gewenste resultaat oplevert (dit is van vele factoren afhankelijk), wordt altijd eerst een proefplukje in de nek gedaan. Dit doen wij ook bij eerste kleuringen om mogelijke allergische reacties te testen.

GekniptenWel is ook uw natuurkapper. Wij gebruiken alleen hoogwaardige haarkleuringen en verzorgingsproducten, zoals de innovatieve serie van L’Oréal Professionnel, met zo milieuvriendelijk mogelijke ingrediënten. Zo kunt u worden behandeld met de unieke Botanea natuurlijke haarkleuring en vegan haarverzorging van Source Essentielle. Deze producten zijn vrij van o.a. zware metalen, siliconen en parabenen. Voor haar dat breekbaar is of in slechte conditie verkeert, hebben we speciale behandelingen die zorgen voor bewezen herstel van de haarvezels. 

Ook is GekniptenWel uw ‘approved’ salon voor het Britse natuur kleurmerk Organic Colour Systems (OCS). Deze kleuring is 60% biologisch, bestaat uit 95% natuurlijk gewonnen ingrediënten en gebruikt voor grijsdekking slechts 0,4% ppd/ptd (bij reguliere producten gemiddeld 4-6%). Er zijn maar liefst 64 onderling mengbare tinten. OCS is vrij van ammonia en resorcinol. Parabenen en formaldehyde zijn zoveel mogelijk vervangen door natuurlijke ingrediënten zoals raapzaadolie en soya. Ook mensen met een allergie voor bv. ppd/ptd kunnen OCS vaak goed verdragen.

Werkwijze

Luisteren naar klant

Typerend voor de werkwijze van GekniptenWel is dat wij elke keer weer de tijd nemen om een duidelijk beeld te krijgen van uw gewenste/benodigde behandeling om tot goede resultaten te kunnen komen. Vóór de afspraak verdiept de specialist zich al in uw wensen en kunnen er per mail of telefonisch vragen worden gesteld. Ook heeft het GekniptenWel Team regelmatig overleg om zaken goed af te stemmen.

GekniptenWel geeft ook een tevredenheidsgarantie waar u, mocht u ergens niet tevreden over zijn, altijd aanspraak op kunt maken. Wij doen de behandeling gratis over en lossen uw probleem zo goed mogelijk op.

GekniptenWel heeft natuurlijk wel met een begin- en eindtijd te maken, maar deze worden ruim ingeschat, zodat er voldoende tijd en aandacht aan u besteed kan worden. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan. Ieder mens is anders en daarom is er altijd sprake van maatwerk, ongeacht de soort hair & care dienst.

Voorafgaand aan een behandeling geven wij u uitleg over wat er gedaan gaat worden, waarom en op welke wijze. Ook tijdens de behandeling bespreken we dit. Wij willen graag dat u zich op uw gemak voelt. Na de behandeling vragen wij u of u tevreden bent of het toch anders had gewild. Dan houden we daar een volgende keer rekening mee. Tevens krijgt u advies over te gebruiken producten, kunt u monsters meekrijgen of kwaliteitsproducten kopen tegen een vriendelijke prijs. Ook geven wij tips of oefeningen waardoor uw behandeling nog beter resultaat geeft. Voor praktische informatie: klik hier.

Wij werken ook graag mee aan goede maatschappelijke doelen die mensen gelukkig maken. Zo doneren wij met toestemming van de klant lang haar voor het maken van pruiken om bij te dragen aan de haarwensen van zieke mensen. Deze knipbeurt is bij donatie gratis.