Diensten & Tarieven – Hairstyling

banner diensten en tarieven GekniptenWel

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

Haardracht en haarstyling is altijd al van grote betekenis geweest in het aardse leven. Haar beschermt mens en dier, maar geeft ook signalen af. Met haar kunnen we onze waarden uitdragen. Zo scheren Vaishnava monniken hun hoofd op een klein plukje na kaal, terwijl de Shalva monniken in de meeste tradities hun haar en baard juist nooit afknippen. De een heeft zijn leven lang dezelfde coupe, terwijl de ander steeds wat anders wil. Je kunt je een totaal andere persoon voelen, zodra je een ander kapsel krijgt. Het is dus van groot belang dat een kapsel bij iemand past en bijdraagt aan een gelukkig gevoel.

GekniptenWel is gediplomeerd en inmiddels ervaren dameskapper, herenkapper, kinderkapper, bruidskapper, haarkleurspecialist en barbier.

bruidskapsel gekniptenwel

GekniptenWel geeft op maat gesneden advies, werkt nauwkeurig en gebruikt alleen goed geteste producten die bij uw haar passen. Het kan ook zijn dat u van te voren eerst een proefje krijgt. Iemand van wie het haar dunner wordt kan bijvoorbeeld een speciale serumkuur krijgen, waardoor de haarvezel sterker wordt en de haargroei wordt gestimuleerd. Bij twijfel of een haarkleuring wel het gewenste resultaat oplevert (dit is van vele factoren afhankelijk), wordt altijd eerst een proefplukje in de nek gedaan. Dit doen wij ook bij eerste kleuringen om mogelijke allergische reacties te testen.

GekniptenWel is ook uw natuurkapper. Wij gebruiken alleen hoogwaardige haarkleuringen en verzorgingsproducten, zoals de innovatieve serie van L’Oréal Professionnel, met zo milieuvriendelijk mogelijke ingrediënten. Zo kunt u worden behandeld met de unieke Botanea natuurlijke haarkleuring en vegan haarverzorging van Source Essentielle. Deze producten zijn vrij van o.a. zware metalen, siliconen en parabenen. Voor haar dat breekbaar is of in slechte conditie verkeert, hebben we speciale behandelingen die zorgen voor bewezen herstel van de haarvezels. 

Hieronder treft u onze tarieven aan voor de verschillende soorten hairstyling behandelingen van GekniptenWel. De minimaal vermelde prijs betreft kort haar en de maximale prijs is voor lang haar. Voor schouderlang haar wordt dus een tarief berekend dat in het midden hiervan ligt. Soms is er een extra toeslag van toepassing als bijvoorbeeld gekozen wordt voor ammoniakvrije kleuringen of ontkleuringen.

U kunt ervoor kiezen uw haar van te voren al te wassen. Uiteraard geldt dit niet voor behandelingen waarbij wassen noodzakelijk is, denk aan kleuringen of permanenten.

Behandeling Tarief
KNIPPEN
Vrouwen/Mannen (Kind) - knippen, snijden of tondeuse
Zonder wassen/drogen€ 16,50 (€ 11,50)
Met wassen€ 19,- (€ 14,-)
Met wassen en drogen€ 22,50 (€ 17,50)
Knippen zonder wassen/drogen, lang dik haar€ 22,50 (€ 17,50)
Met wassen en modelföhnen/krullen kort haar€ 29,-
Met wassen en modelföhnen/krullen shouderlang haar€ 33,-
Met wassen en modelföhnen/krullen lang haar€ 36,-
BARBER
Trimmen
Snor€ 5,-
Baard€ 15,50
Clean shave€ 22,50
STYLEN EN VERZORGEN
Hoofdmassage€ 6,50
Smart Bond haarherstelVanaf € 15,-
Modelföhnen mannen€ 6,-
Modelföhnen vrouwen
Kort haar€ 12,50
Shouderlang haar€ 16,50
Lang haar€ 19,50
Opsteken€ 16,50
Watergolven€ 22,50
Krullen€ 22,50
Invlechten€ 18,50 tot € 29,50
Permanenten (omvorming)
Kort haar€ 69,-
Schouderlang haar€ 84,50
Lang haar€ 102,50
Bruids/feestkapsel
Kort/schouderlang haar (incl. proef)Vanaf € 95,-
Lang haar (incl. proef)Vanaf € 195,-
KLEUREN
Toner - (inkleuren highlights, opfrissen kleur)ammoniakvrij
Kort haar€ 17,50
Schouderlang haar€ 19,50
Lang haar€ 22,50
Mannen - kleuren€ 17,50
Kleuren - semi-permanent (grijsdekkend - 70%)ammoniakvrij
Kort haar€ 29,50
Schouderlang haar€ 39,50
Lang haar€ 54,50
Kleuren - permanent (grijsdekkend - 100%)regulierammoniakvrij
Kort haar€ 39,50€ 42,50
Schouderlang haar€ 49,50€ 52,50
Lang haar€ 69,50€ 89,50
Blonderenregulierammonniakvrij
Kort haar€ 52,50€ 64,-
Schouderlang haar€ 62,50€ 74,-
Lang haar€ 78,50€ 98,50
Coupe soleil (met speciale muts/hoed)regulierammoniakvrij
Kort haar€ 43,50€ 54,50
Schouderlang haar€ 55,-€ 67,50
Lang haar€ 75,-€ 88,50
Balayage (free hand/folie)regulierammoniakvrij
Schouderlang haar€ 62,50€ 74,-
Lang haar€ 87,50€ 98,50
Highlights/lowlightsregulierammoniakvrij
15 folies€ 41,50€ 52,50
30 folies€ 78,50€ 99,50
45 folies€ 115,50€ 145,50
Kleuren - enkele lok€ 14,50€ 16,50
Star Multi-coloring mix behandeling (3-5 kleuren)
Kort haar€ 105,50
 

Ambulante tarieven

Voor ambulante diensten wordt extra € 0,35 per km berekend -vanuit Edam naar de locatie -heen en terug.

Klik hier om de uitgebreide hairstyling tarievenlijst te bekijken en/of te downloaden.

Wijze van betaling

U kunt op dit moment op vijf manieren betalen: contant, per pin, per bank via factuur (hierop staat ook uw behandeling en ons advies gespecificeerd), vooraf via ons handige online afspraaksysteem of via een door ons aan u te verzenden ‘betaalverzoek’ die u ontvangt per Whatsapp, sms of e-mail.  

GekniptenWel staat voor exclusiviteit, kwaliteit en respect voor klanten, materieel en milieu. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van standaarddiensten. Ook is onze hygiëne gewaarborgd. Zo worden onze materialen vanzelfsprekend na elke behandeling gereinigd.
GekniptenWel staat voor exclusiviteit, kwaliteit en respect voor klanten, materieel en milieu. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van standaarddiensten. Ook onze hygiëne is gewaarborgd. Zo worden werkmaterialen vanzelfsprekend na elke behandeling gereinigd en gebruiken wij beschermingsmateriaal en zo milieuvriendelijk mogelijke middelen.

Werkwijze

Luisteren naar klant

Typerend voor de werkwijze van GekniptenWel is dat wij elke keer weer de tijd nemen om een duidelijk beeld te krijgen van uw gewenste/benodigde behandeling om tot goede resultaten te kunnen komen. Vóór de afspraak verdiept de specialist zich al in uw wensen en kunnen er per mail of telefonisch vragen worden gesteld. Ook heeft het GekniptenWel Team regelmatig overleg om zaken goed af te stemmen.

GekniptenWel geeft ook een tevredenheidsgarantie waar u, mocht u ergens niet tevreden over zijn, altijd aanspraak op kunt maken. Wij doen de behandeling gratis over en lossen uw probleem zo goed mogelijk op.

GekniptenWel heeft natuurlijk wel met een begin- en eindtijd te maken, maar deze worden ruim ingeschat, zodat er voldoende tijd en aandacht aan u besteed kan worden. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan. Ieder mens is anders en daarom is er altijd sprake van maatwerk, ongeacht de soort hair & care dienst.

Voorafgaand aan een behandeling geven wij u uitleg over wat er gedaan gaat worden, waarom en op welke wijze. Ook tijdens de behandeling bespreken we dit. Wij willen graag dat u zich op uw gemak voelt. Na de behandeling vragen wij u of u tevreden bent of het toch anders had gewild. Dan houden we daar een volgende keer rekening mee. Tevens krijgt u advies over te gebruiken producten, kunt u monsters meekrijgen of kwaliteitsproducten kopen tegen een vriendelijke prijs. Ook geven wij tips of oefeningen waardoor uw behandeling nog beter resultaat geeft. Voor praktische informatie: klik hier.

Wij werken ook graag mee aan goede maatschappelijke doelen die mensen gelukkig maken. Zo verzorgen wij rond Kersttijd feestkapsels op basisscholen en doneren wij met toestemming van de klant lang haar voor het maken van pruiken om bij te dragen aan de haarwensen van zieke mensen.