Diensten & Tarieven – Hairstyling

banner diensten en tarieven GekniptenWel

Klik hier om direct naar de prijzen te gaan.

Haardracht en haarstyling is altijd al van grote betekenis geweest in het aardse leven. Haar beschermt mens en dier, maar geeft ook signalen af. Met haar kunnen we onze waarden uitdragen. Zo scheren Vaishnava monniken hun hoofd op een klein plukje na kaal, terwijl de Shalva monniken in de meeste tradities hun haar en baard juist nooit afknippen. De een heeft zijn leven lang dezelfde coupe, terwijl de ander steeds wat anders wil. Je kunt je een totaal andere persoon voelen, zodra je een ander kapsel krijgt. Het is dus van groot belang dat een kapsel bij iemand past en bijdraagt aan een gelukkig gevoel.

Wij willen graag meewerken aan een goede maatschappelijke doelen die mensen gelukkig maken. Zo doneren wij met toestemming van de klant lang haar voor het maken van pruiken om bij te dragen aan de haarwensen van zieke mensen.

GekniptenWel geeft op maat gesneden advies, werkt nauwkeurig en gebruikt alleen goed geteste producten die bij uw haar passen. Het kan ook zijn dat u van te voren eerst een proefje krijgt. Iemand van wie het haar dunner wordt kan bijvoorbeeld een speciale serumkuur krijgen, waardoor de haarvezel sterker wordt en de haargroei wordt gestimuleerd. Bij twijfel of een haarkleuring wel het gewenste resultaat oplevert (dit is van vele factoren afhankelijk), wordt altijd eerst een proefplukje in de nek gedaan. Dit doen wij ook bij eerste kleuringen om mogelijke allergische reacties te testen.

GekniptenWel is ook uw natuurkapper. Wij gebruiken alleen hoogwaardige haarkleuringen en verzorgingsproducten, zoals de innovatieve serie van L’Oréal Professionnel, met zo milieuvriendelijk mogelijke ingrediënten. Zo kunt u worden behandeld met de unieke Botanea natuurlijke haarkleuring en vegan haarverzorging van Source Essentielle. Deze producten zijn vrij van o.a. zware metalen, siliconen en parabenen. Voor haar dat breekbaar is of in slechte conditie verkeert, hebben we speciale behandelingen die zorgen voor bewezen herstel van de haarvezels. Ook kunnen we uw haar een uitgebreide keratine behandeling geven waardoor het weer mooi glad wordt en de oorspronkelijke glans terugkrijgt. Meer informatie hierover kunt u vinden onder keratine behandeling.

Hieronder treft u onze tarieven aan voor de verschillende soorten haarstyling behandelingen van GekniptenWel. De minimaal vermelde prijs betreft kort haar en de maximale prijs is voor lang haar. Voor schouderlang haar wordt dus een tarief berekend dat in het midden hiervan ligt. Soms is er een extra toeslag van toepassing als bijvoorbeeld gekozen wordt voor ammoniakvrije kleuringen of ontkleuringen.

U kunt ervoor kiezen uw haar van te voren al te wassen. Uiteraard geldt dit niet voor behandelingen waarbij wassen noodzakelijk is, denk aan kleuringen of permanenten.

Behandeling Tarief
KNIPPEN
Vrouwen/Mannen (Kind) - knippen, snijden of tondeuse
Zonder wassen/drogen€ 16,50 (€ 11,50)
Met wassen€ 19,- (€ 14,-)
Met wassen en drogen€ 22,50 (€ 17,50)
Knippen zonder wassen/drogen, lang dik haar€ 22,50 (€ 17,50)
Baard en/of snor trimmen€ 15,50
STYLEN EN VERZORGEN
Hoofdmassage€ 6,50
Smart Bond haarherstelVanaf € 15,-
Modelföhnen
Kort haar€ 12,50
Shouderlang haar€ 16,50
Lang haar€ 19,50
Opsteken€ 16,50
Watergolven€ 22,50
Krullen€ 22,50
Invlechten€ 18,50 tot € 29,50
Permanenten (omvorming)
Kort haar€ 69,-
Schouderlang haar€ 84,50
Lang haar€ 102,50
Bruids/feestkapsel
Kort/schouderlang haar (incl. proef)Vanaf € 95,-
Lang haar (incl. proef)Vanaf € 135,-
KLEUREN
Toner - (inkleuren highlights, opfrissen kleur)ammoniakvrij
Kort haar€ 17,50
Schouderlang haar€ 19,50
Lang haar€ 22,50
Mannen - kleuren€ 17,50
Kleuren - semi-permanent (grijsdekkend - 70%)ammoniakvrij
Kort haar€ 29,50
Schouderlang haar€ 39,50
Lang haar€ 54,50
Kleuren - permanent (grijsdekkend - 100%)regulierammoniakvrij
Kort haar€ 39,50€ 42,50
Schouderlang haar€ 49,50€ 52,50
Lang haar€ 69,50€ 89,50
Blonderenregulierammonniakvrij
Kort haar€ 52,50€ 64,-
Schouderlang haar€ 62,50€ 74,-
Lang haar€ 78,50€ 98,50
Coupe soleil (met speciale muts/hoed)regulierammoniakvrij
Kort haar€ 43,50€ 54,50
Schouderlang haar€ 55,-€ 67,50
Lang haar€ 75,-€ 88,50
Balayage (free hand/folie)regulierammoniakvrij
Schouderlang haar€ 62,50€ 74,-
Lang haar€ 87,50€ 98,50
Highlights/lowlightsregulierammoniakvrij
15 folies€ 41,50€ 52,50
30 folies€ 78,50€ 99,50
45 folies€ 115,50€ 145,50
Kleuren - enkele lok€ 14,50€ 16,50
Botanea - 100% biologische haarkleuring
Kort haar€ 64,50
Schouderlang haar€ 84,50
Lang haar€ 129,50
Extra behandeling voor grijsdekking€ 48,-

Ambulante tarieven

Voor ambulante diensten wordt extra 0,35 per km berekend -vanuit Edam naar de locatie -heen en terug.

Klik hier om de uitgebreide hairstyling tarievenlijst te bekijken en/of te downloaden.

Diensten & Tarieven – Fysiotherapie

fysiotherapie 25023018 GekniptenWel

Fysiotherapie is een vorm van paramedische zorg die zich richt op het bewegend functioneren van de mens. Het menselijk lichaam is ingenieus samengesteld uit vele soorten spieren, botten en gewrichten. Een complex systeem dat soepel moet functioneren en waar u dagelijks op moet kunnen vertrouwen. Eigenlijk denken we er niet over na, totdat er iets niet gaat zoals het zou moeten en we klachten krijgen bij lopen, staan, rennen, bukken etc. Met speciale fysiotherapiebehandelingen kunnen klachten worden verminderd, gestabiliseerd of verholpen. Er kan ook een verbetering optreden van problemen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart of huid. Bijvoorbeeld bij M.S., een beroerte, COPD, een hartinfarct of littekenweefsel. Caroline van der Blonk is zeer ervaren en past diverse behandelingsmethoden toe; van massage, dry needling tot oefentherapie. 

BehandelingTarief
Adviezen, massage, dry needling en oefentherapie€ 30,-
Advies, diverse massagetechnieken, ook specifiek voor nek en schouders€ 30,-
Dry Needling€ 25,-
Oefentherapie€ 20,-

Klik hier om de uitgebreide fysiotherapie tarievenlijst te bekijken en/of te downloaden.

Diensten & Tarieven – Medisch Pedicure

BehandelingTarief
Standaard behandeling (geldt ook voor diabetische, reumatische en overige risicovoeten)€ 27,50
Nagelreparatie met gel (alleen in combinatie met een behandeling of gellak)€ 15,-
Gellak op de tenen€ 22,50 (€ 15,- i.c.m. een behandeling)
Specialistische technieken (nagelbeugels, orthese plaatsen)Vanaf € 15,- (prijs afhankelijk van welk materiaal er gebruikt wordt)

Diensten & Tarieven – Keratine Behandeling

GekniptenWel biedt via haar team verschillende Keratine behandelingen aan van duurzame kwaliteit:

Sterk

Geschikt voor sterk krullend tot kroeshaar. Bij medium, dik en erg krullend haar kan het haar 100% glad worden zonder het gebruik van een zogenaamde pre- relaxer. De formule bevat karamel pigmenten, waardoor blond haar warmer en één toon lichter kan worden. Verven mag vóór de behandelingen of 3 dagen later. Kleurspoeling mag meteen na de behandeling. Dit product is vrij van formaldehyde.

Medium – biologisch

De green variant is een product welke speciaal ontwikkeld is voor alle soorten van krullend tot kroes haar en ook voor lichte kleuren.Verven mag een dag eerder of na 1 week en een  kleurspoeling mag meteen na de behandeling. Het haar kan één toon lichter worden. Deze behandeling mag om de drie maanden herhaald worden. Eerder is nog niet nodig gebleken.Ook geschikt  voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 12 jaar. Het product is bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die reconstrueren, hydrateren, herstellen, revitaliseren en een intense glans aan het haar geven. Het heeft verder een anti-age werking die vroegtijdige veroudering van het haar voorkomt. Het haar wordt steil, zacht en heeft een gezonde uitstraling met veel glans. Dit product is eveneens vrij van formaldehyde. 

Boost therapy

De botox behandeling  is een innovatief systeem die ontwikkeld is voor alle haartypes. Het biedt het haar een hoog niveau van herstel. H-Brush Botox stijlt het haar niet, maar hydrateert en herstelt de schade door het beschadigde haar te voeden met zijn natuurlijke voedingstoffen. Het  zorgt voor een perfecte voeding van de cortex die zijn massa heeft verloren door chemische processen. Het wordt bereid met: keratine, dat de natuurlijke elasticiteit van het haar versterkt en herstelt; groene thee, een krachtige antioxidant die het haar tegen de dagelijkse blootstellingen beschermt en Pracaxi-olie en N-Acetyl-cysteïne, wat zorgt voor intense hydratatie van de lokken, sterker haar, betere uitlijning, glans en het elimineren van pluis. De natuurlijke micro-pigmenten in de formule voorkomt vervaging van het haar. Beschadigd haar-H-Brush is een capillair herstellend systeem en herstelt de zachtheid, proteïne en volume van het haar. Geschikt voor alle haarkleuren vanwege neutraal pigment.

BehandelingTarief*
Kort haar€ 80,-
Medium haar€ 110,- tot € 120,-
Lang haar€ 120,- tot € 130,-

*Tarieven zijn een indicatie, afhankelijk van de dikte en lengte van het haar.

Diensten & Tarieven – Schoonheidsspecialist

BehandelingTarief
Gezichtsbehandelingen€ 40,- tot € 65,-
Wenkbrauwen verven en epilerenKomt binnenkort

Wijze van betaling

U kunt op dit moment op drie manieren betalen: contant, per bank via factuur (hierop staat ook uw behandeling en ons advies gespecificeerd) of via de Tikkie app. 

GekniptenWel staat voor exclusiviteit, kwaliteit en respect voor klanten, materieel en milieu. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van standaarddiensten. Ook is onze hygiëne gewaarborgd. Zo worden onze materialen vanzelfsprekend na elke behandeling gereinigd.
GekniptenWel staat voor exclusiviteit, kwaliteit en respect voor klanten, materieel en milieu. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van standaarddiensten. Ook onze hygiëne is gewaarborgd. Zo worden werkmaterialen vanzelfsprekend na elke behandeling gereinigd en gebruiken wij beschermingsmateriaal en zo milieuvriendelijk mogelijke middelen.

Werkwijze

Luisteren naar klant

Typerend voor de werkwijze van GekniptenWel is dat wij elke keer weer de tijd nemen om een duidelijk beeld te krijgen van uw gewenste/benodigde behandeling om tot goede resultaten te kunnen komen. Vóór de afspraak verdiept de specialist zich al in uw wensen en kunnen er per mail of telefonisch vragen worden gesteld. Ook heeft het GekniptenWel Team regelmatig overleg om zaken goed af te stemmen.

GekniptenWel geeft ook een tevredenheidsgarantie waar u, mocht u ergens niet tevreden over zijn, altijd aanspraak op kunt maken. Wij doen de behandeling gratis over en lossen uw probleem zo goed mogelijk op.

GekniptenWel heeft natuurlijk wel met een begin- en eindtijd te maken, maar deze worden ruim ingeschat, zodat er voldoende tijd en aandacht aan u besteed kan worden. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan. Ieder mens is anders en daarom is er altijd sprake van maatwerk, ongeacht de soort hair & care dienst.

Voorafgaand aan een behandeling geven wij u uitleg over wat er gedaan gaat worden, waarom en op welke wijze. Ook tijdens de behandeling bespreken we dit. Wij willen graag dat u zich op uw gemak voelt. Na de behandeling vragen wij u of u tevreden bent of het toch anders had gewild. Dan houden we daar een volgende keer rekening mee. Tevens krijgt u advies over te gebruiken producten, kunt u monsters meekrijgen of kwaliteitsproducten kopen tegen een vriendelijke prijs. Ook geven wij tips of oefeningen waardoor uw behandeling nog beter resultaat geeft.