Missie & Visie

Onze missie is de kwaliteit en het genot van mensen te vergroten, door het leveren van exclusieve hair & care diensten op maat, tegen een vriendelijk tarief en met gebruikmaking van hoogwaardige en zo milieuvriendelijk mogelijke producten. Onze dienstverlening is flexibel en op duurzaamheid gericht. 

Dat kan in onze huiselijk ingerichte haarstudio in Edam. Onze diensten zijn altijd afgestemd op iemands persoonlijke situatie en wensen, want geen mens is gelijk.

Onze visie is dat de welzijnsdienstverlening m.b.t. persoonlijke verzorging in Nederland verbeterd kan worden voor iedereen die behoefte heeft aan hoogwaardig, privé maatwerk buiten de geijkte paden.   

Gelukkige mensen

Wij geloven dat mensen, van jong tot oud, hierdoor gelukkiger kunnen worden. GekniptenWel wil graag dat iedereen op een eenvoudige manier haar/zijn persoonlijke professionele verzorging zelf kan regelen. Dat ze betrouwbaar en betaalbaar moeten zijn. Wij willen dat mensen zich voor, tijdens en na behandelingen prettig en ontspannen voelen, zonder rompslomp of tijdsdruk.   

Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen succesvol kan via flexibele en lokale teams met ervaren (goed op elkaar afgestemde) specialisten. Professionals met geduld en een luisterend oor voor de klant. Ook via de inzet van slimme technologieën kan zo optimaal zorg- en welzijnsmaatwerk geleverd worden.

GekniptenWel wil uitgroeien tot een exclusieve regionaal opererende, respectvolle Hair & Care onderneming met een huiselijke sfeer, die een zinvolle bijdrage levert aan de maatschappij en aan het geluk van mensen.