GekniptenWel vindt het belangrijk om continu nieuws, kennis en tips op het gebied van ‘haar’, gezondheid, zorg, welzijn en andere aanverwante diensten/sectoren te delen met haar klanten en met iedereen die hierin geïnteresseerd is. We doen dit vooral via onze Facebooksite, maar ook persoonlijk voor, tijdens of na een behandeling wordt u uitgebreid geïnformeerd. Bij ons weet u ook precies wat we doen en waarom we iets doen. Zo wordt bijvoorbeeld een kleurmengsel voor het haar klaargemaakt waar u bij bent en krijgt u op uw betaalbewijs/factuur uitgebreid een beschrijving van wat er gedaan is en waarom.

Nieuws in de vorm van persberichten, publicaties zullen ook op deze website worden getoond, evenals productomschrijvingen, tarievenkaarten en links naar interessante andere websites. De social media buttons van GekniptenWel Facebook en Instagram treft u rechts bovenaan op deze site.

Biologische haarkleuring van L’Oréal Botanéa

GekniptenWel biedt de biologische kleuringen van L’Oréal Botanéa aan. Deze eerste echte vegan kleuringen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en duurzame oogst uit India: Henna, Indigo en Cassia. Na tien jaar onderzoek en dierproefvrij testen kunt u voortaan uw haar prachtig laten kleuren zonder schadelijke metaalzouten.

Botanea poster

De eerste resultaten die onlangs bij L’Oréal getoond zijn toonden mooie natuurlijke glanzende kleuren en dat alles zonder chemische stoffen. De kleuring licht minder snel op in de zomer en ook de uitgroei wordt vervaagd en dit is langer houdbaar dan bij chemische kleuring. De kleuren variëren van licht blond-, koper-tot bruin-tinten. Botanéa is er voor iedereen die houdt van een natuurlijke kleuring die dichtbij de eigen kleur ligt. Ook blendt/vervaagt het witte haren. De verzorging vooraf en achteraf kan ook op een natuurlijke en gezonde manier met de shampoos, conditioners en heerlijk ruikende haaroliën van Source Essentielle.

Inmiddels zijn de Botanea kleurpotten binnen en heeft GekniptenWel eigenaresse Linda door teamlid Gisela haar lange haar laten kleuren. Het resultaat is te zien op onze facebook pagina. Voor de haarverzorging (voor, tijdens en na de behandeling) is er de heerlijke puur biologische serie van Source Essentielle met Kamille, Goudsbloem, Aloë Vera, Acacia, Sesam, Vijg, Jasmijn en Lavendel. De serie bestaat uit heerlijk ruikende shampoos voor normaal, fijn en gekleurd haar, voedende conditioners en oliën. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze salon. Zie ook het bericht op onze facebook pagina en de L’Oréal Botanéa site voor meer informatie. Bekijk het inspiratie-filmpje. Onze prijzen kunt u hier vinden.