GekniptenWel vindt het belangrijk om continu nieuws, kennis en tips op het gebied van ‘haar’, gezondheid, zorg, welzijn en andere aanverwante diensten/sectoren te delen met haar klanten en met iedereen die hierin geïnteresseerd is. We doen dit vooral via onze Facebooksite, maar ook persoonlijk voor, tijdens of na een behandeling wordt u uitgebreid geïnformeerd. Bij ons weet u ook precies wat we doen en waarom we iets doen. Zo wordt bijvoorbeeld een kleurmengsel voor het haar klaargemaakt waar u bij bent en krijgt u op uw betaalbewijs/factuur uitgebreid een beschrijving van wat er gedaan is en waarom.

Nieuws in de vorm van persberichten, publicaties zullen ook op deze website worden getoond, evenals productomschrijvingen, tarievenkaarten en links naar interessante andere websites. De social media buttons van GekniptenWel Facebook en Instagram treft u rechts bovenaan op deze site.

Exclusieve Star Multi-coloring mix behandeling (3-5 kleuren)

Een exclusieve multi-kleuring door gecertificeerd L’Oréal Star Colorist en eigenaresse Linda Petrovic met de beste haarverzorgingsproducten, geheel op uw wensen afgestemd.

Het tarief is inclusief wassen, eventueel ontkleuren/oplichten zonder ammoniak voor een goede basis en het freehand creatief en pluksgewijs inkleuren met verschillende tinten naar keuze (met of zonder folies), professionele haarverzorging en modelföhnen. Ook grijsdekking indien nodig.

Deze uitgebreide op maat behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar 4-7 uur (of in 2 deelbehandelingen). Hoe langer en dikker het haar of hoe fijner ingezet, des te meer tijd en/of meer haarverf/verzorgingsproducten nodig zijn. Dit geldt ook voor extreme gewenste kleurveranderingen.

Een indicatie van tarieven en tijden is hieronder gegeven.

Prijs: € 105,50 (voor kort haar, schouderlang haar € 154,50 en lang haar € 235,-).

Tijdsduur gemiddeld 4 uur (voor kort haar, schouderlang haar 5 uur en lang haar 6,5 uur).

NIEUW bij GekniptenWel! Marketing met een ‘knip’oog

Heeft u als startend ondernemer professioneel advies nodig op het gebied van marketing, communicatie of sales voor een vriendelijk tarief, is uw haar toe aan een knipbeurt én wilt u zo efficient mogelijk met uw tijd omgaan? Linda Petrovic is gecertificeerd en zeer ervaren marketeer én hairstylist. Zij wil al haar kennis graag benutten. U kunt bij GekniptenWel daarom ook terecht voor een combinatiebehandeling van én een gedegen marketingadvies én uw haar wordt weer prachtig in model gebracht. Linda vraagt u van te voren naar uw marketingvraag en bereidt deze goed voor. Tijdens de knipbehandeling (wassen, knippen, modelföhnen) neemt Linda in een ontspannen sfeer het marketingvraagstuk door en geeft stapsgewijs advies en nuttige tips waarmee u verder kunt om van uw bedrijf een succes te maken. U krijgt na afloop een checklist mee. Natuurlijk kunt u na deze sessie ook afzonderlijke vervolg marketing adviesafspraken maken, waarbij uw marketingplan door Linda kan worden uitgewerkt. Het normale marketingadviestarief is € 75,- per uur. Op deze unieke wijze kunt u relaxen, efficiënt werken, uw haar professioneel laten knippen, snel ondernemersstappen maken én geld besparen. De reacties van klanten zijn enthousiast.

Prijs: € 64,- (voor kort haar, schouderlang haar € 68,- en lang haar € 71,-). Deze prijs is inclusief € 35,- marketingadvies (21% btw)

Boek nu hier!

Tijdsduur gem. 2 uur

Het tarief is inclusief wassen, knippen en modelföhnen.

GekniptenWel wint Gold Award!

GekniptenWel heeft op 26 mei 2019 tijdens het grote kappersevent the ‘Hair-Xperience’ de Gold Award in ontvangst genomen als verkiezingswinnaar met de hoogste waardering en het hoogst aantal stemmen: Leukste Kapper en Kapsalon in de gemeente Edam-Volendam!

banner Award GekniptenWel

Mike de Boer heeft de Award overhandigd aan Linda, eigenaresse en haar samenwerkingspartner Gisela. Dank aan iedereen die gestemd heeft!

Gold Award GekniptenWel 

Biologische haarkleuring van L’Oréal Botanéa

GekniptenWel biedt de biologische kleuringen van L’Oréal Botanéa aan. Deze eerste echte vegan kleuringen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en duurzame oogst uit India: Henna, Indigo en Cassia. Na tien jaar onderzoek en dierproefvrij testen kunt u voortaan uw haar prachtig laten kleuren zonder schadelijke metaalzouten.

Botanea poster

De eerste resultaten die onlangs bij L’Oréal getoond zijn toonden mooie natuurlijke glanzende kleuren en dat alles zonder chemische stoffen. De kleuring licht minder snel op in de zomer en ook de uitgroei wordt vervaagd en dit is langer houdbaar dan bij chemische kleuring. De kleuren variëren van licht blond-, koper-tot bruin-tinten. Botanéa is er voor iedereen die houdt van een natuurlijke kleuring die dichtbij de eigen kleur ligt. Ook blendt/vervaagt het witte haren. De verzorging vooraf en achteraf kan ook op een natuurlijke en gezonde manier met de shampoos, conditioners en heerlijk ruikende haaroliën van Source Essentielle.

Inmiddels zijn de Botanéa kleurpotten binnen en heeft GekniptenWel eigenaresse Linda door teamlid Gisela haar lange haar laten kleuren. Het resultaat is te zien op onze facebook pagina en in de foto hieronder waarin het model volledig is gekleurd met Botanéa.

Voor de haarverzorging (voor, tijdens en na de behandeling) is er de heerlijke puur biologische serie van Source Essentielle met Kamille, Goudsbloem, Aloë Vera, Acacia, Sesam, Vijg, Jasmijn en Lavendel. De serie bestaat uit heerlijk ruikende shampoos voor normaal, fijn en gekleurd haar, voedende conditioners en oliën. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze salon. Zie ook het bericht op onze facebook pagina en de L’Oréal Botanéa site voor meer informatie. Bekijk het inspiratie-filmpje. Onze prijzen kunt u hier vinden.