GekniptenWel levert haar diensten in de gezellige Hair & Care studio in Edam of in Krommenie (onze samenwerkingspartner ‘Gisela Hairstudio‘). U kunt dan in een rustige en fijne ambiance genieten van onze extra service, zoals koffie met iets lekkers nuttigen, tv kijken, een boekje lezen en inzicht krijgen in het totale assortiment dat in de studio aanwezig is. De temperatuur is altijd aangenaam, want deze kan via de luxe airconditioner ingesteld worden op het aantal graden dat u graag wenst. Ook bij extreem warm zomerweer is het zeer prettig vertoeven in onze haarstudio. De kappersstoel is van hoge kwaliteit en zit prettig, ook voor mensen met rugklachten. Tevens is er een fijne wachtbank indien u met meerdere personen komt, zoals gezinsleden of een vriend/vriendin.

GekniptenWel Shop

In de studio zijn alle kwaliteitsproducten die geadviseerd worden direct verkrijgbaar: o.a. van L’Oréal Professionnel, Organic Colour Systems en Mediceuticals.

In ons online afspraak systeem wordt uitgegaan van een boeking in onze haarstudio in Beemsterstraat 1 Edam. Mocht u behandeld willen worden bij onze samenwerkingspartner dan kunt u ons bellen/mailen/sms-en of appen: 06-40043530 – info@gekniptenwel.nl.