Praktische Informatie

Icon pagina Praktische informatie GekniptenWel

Openingstijden GekniptenWel

Tijden
Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten (m.u.v. speciale verzoeken)

 

 

GekniptenWel Ambulante Hair & Care

GekniptenWel auto 5-03-2018 Linda Petrovic 2

Wij komen graag bij u langs met alle benodigde materialen, zoals krukjes, mobiele wastafel, spiegel, scharen, föhns en L’Oréal Professionnel salonproducten. De slang van de wastafel is op de meeste keuken- of badkranen aan te sluiten of er wordt een speciale tray gebruikt voor boven de wastafel. Thuis hoeft u niet veel te regelen, dat doen wij immers. Graag doen wij de behandelingen in een ruimte met voldoende licht, zoals de keuken, badkamer of woonkamer. U kunt op uw eigen stoel zitten (als dat kan met een zo laag mogelijke rugleuning).

GekniptenWel Hair & Care Studio

Onze GekniptenWel Hair & Care studio bevindt zich in Edam, Beemsterstraat 1. U kunt daarnaast kiezen voor behandeling in de hairsalon van onze samenwerkingspartner in Krommenie (Gisela Hairstudio) die soortgelijke diensten en tarieven aanbiedt als GekniptenWel. Onze salon in Edam is gelegen op de eerste verdieping en is daarom helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. In Krommenie is de salon op de begane grond. In Edam kunt gebruik maken van Wifi en er is een tv aanwezig waar u met behulp van de Chromecast uw eigen videos kunt afspelen via uw mobiel of gewoon tv kunt kijken. Lees hier meer over onze studio.

Beemsterstraat 1, 1135 EG Edam

 

Overige informatie

Afspreken bij GekniptenWel gaat snel

Een afspraak maken kan snel op de manier die u het prettigst vindt: telefonisch/per sms (Linda Petrovic: 06-4004 3530), per e-mail (info@GekniptenWel.nl), via Whatsapp of direct via ons boekingssysteem (klik hier), zie ook onze contactpagina.

Kan een gemaakte afspraak niet doorgaan? Dan graag tot 24 uur van te voren deze afspraak annuleren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Onze afspraken (ambulant en in de studio) worden zo goed als dat kan op elkaar afgestemd. Op drukke dagen wordt naast eigenaresse Linda Petrovic ook, indien mogelijk, de andere professionele hairstylist Gisela Tarazona Sanchez ingezet vanuit het GekniptenWel samenwerkingsverband. Gisela bedient klanten vanuit Krommenie. Onze diensten en tarieven komen goed overeen. In de toekomst willen we in zoveel mogelijk regio’s in Noord-Holland actief zijn.

Tarieven en wijze van betaling

Onze tarieven en wijze van betaling treft u aan op de pagina Tarieven.