Het Team

Het GekniptenWel team bestaat uit hardwerkende positieve, energieke en maatschappelijk betrokken specialisten (zzp’ers) met een passie voor hun werk. Dat wil zeggen dat zij zich vol overgave voor GekniptenWel inzetten. Ze zijn alleen tevreden als de klant na afloop zegt, ‘het had niet beter gekund, geweldig of wat ben ik hier blij mee’. We gaan dus allemaal voor de 10 en niet lager.

Linda Petrovic komt bij mensen thuis als hairstylist en verneemt regelmatig dat er behoefte is aan aanvullende zorg of welzijnsdiensten op maat, zoals bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een masseur. Gezien haar lange ervaring in de zorg en andere sectoren kan zij putten uit een groot netwerk van zelfstandige specialisten (met veel ervaring of juist net afgestudeerd, maar met enorm veel talent en toewijding).

Via GekniptenWel is het mogelijk om deze aanvullende diensten te krijgen bij u thuis, wanneer u dat wilt. Deze specialisten werken op eigen risico en zelfstandig vanuit hun eigen bedrijf, maar onder de paraplu ‘GekniptenWel Team’. Ze geven de optimale service die binnen de samenwerking van GekniptenWel is afgesproken. Wij creëren een klein zorgteam dat helemaal afgestemd is op uw persoon. Daar ligt onze kracht.

Binnen het team is er nauw contact om zaken af te stemmen, zodat iedereen op de hoogte is van elkaars werk en we ten alle tijden de GekniptenWel kwaliteit kunnen garanderen.

Het GekniptenWel team is in een opstartfase, maar zal stap voor stap worden uitgebreid met allemaal bijzondere en exclusieve diensten die van grote toegevoegde waarde zijn voor het welzijn van de mens.

Het huidige enthousiaste team stelt zich graag aan u voor (klik op de foto voor meer informatie):

pasfoto Linda Petrovic

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar

Caroline van der Blonk

Caroline van der Blonk, fysiotherapeut

Monique Berlemon, medisch-pedicure en nagelreparaties

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround

Souad, hairstylist I, keratinespecialist en schoonheidsspecialist

Team leden stellen zich voor

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar
Na jarenlang in verschillende bedrijfstakken te hebben gewerkt als marketeer (o.a. de gehandicaptenzorg, overheid, IT en onderwijs), ben ik mijn grote passie van ‘hairstyling’ verder gaan ontwikkelen als beroep. Ik startte vier jaar geleden met trainingen bij L’Oréal en doorliep de Kappersakademie en werkte bij diverse salons. Sinds 10 mei 2017 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik het merk GekniptenWel geïntroduceerd als exclusieve hair & care dienstverlening (studio en ambulant). De nadruk ligt op uitgebreide service, gezellige sfeer en zo gezond mogelijke producten. Inmiddels heb ik een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd. Ik ben een perfectionist en geef meer dan men gewend is, zoals uitgebreide uitleg en advies voor, tijdens en na de behandeling (wat gebeurt er met het haar en waarom). Dat waarderen mensen enorm, zoals: Wat een luxe en verwennerij en wat fijn dat ik deze service nu thuis kan krijgen, zelfs in het weekend en ‘s avonds. Het is geweldig om samen te werken met andere professionals aan het verbeteren van het welzijn van met name mensen die toegewezen zijn aan zorgverlening thuis. Samen willen we ons concept tot een groot succes maken.

Caroline van der Blonk

Caroline van der Blonk, fysiotherapeut
Als fysiotherapeute heb ik gedurende meerdere jaren in verschillende particuliere praktijken een grote kennis aan klachten van het bewegingsapparaat opgebouwd. Door het werken in een sportcentrum heb ik veel blessures behandeld en medische fitness gegeven. Ook het tapen van gewrichten en medical tapen komt geregeld voor. Ik ben vooral een hands on therapeut met veel interesse in orthopedische aandoeningen en met name de schouder. Ik ken Linda al vele jaren en verheug mij op onze samenwerking. We zijn beiden zeer gedreven in ons werk. Graag werk ik op de GekniptenWel wijze mee aan een beter welzijn voor de mensen thuis.

Monique Berlemon, medisch-pedicure en nagelreparaties
Na 30 jaar te hebben gewerkt in de zorg was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2016 heb ik daarom de stap genomen om de opleiding voor medisch-pedicure te gaan volgen. In de zorg zag ik als verzorgende heel veel onverzorgde en verwaarloosde voeten en daar wilde ik  zeker iets mee doen. Een mooi vak uitoefenen en cliënten de aandacht geven die zij verdienen. Dat vind ik zo belangrijk! Ik werk zowel ambulant als aan huis. Verder sta ik ingeschreven bij de Ketenzorg in Hoorn, omdat ik ook cliënten behandel met Diabetes, Reuma en Risicovoeten. Daarnaast doe ik nagelreparaties met gellak of acryllak, pas ik vilttechnieken toe en maak ik ortheses. Ik ken Linda nog maar net, maar verheug mij op onze fijne samenwerking via GekniptenWel.

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround, regio Zaanstreek
Ik ben een gepassioneerde hairstylist en kom uit Venezuela. De regio waar ik ben opgegroeid was toen heel rustig, traditioneel en rijk aan liefde en respect voor de natuur. Hierdoor bied ik ook de mogelijkheid tot behandelingen met milieuvriendelijke producten. Ik ben altijd met veel plezier en passie met het haar van mensen bezig geweest. Gelukkig heb ik de kans gekregen om van deze hobby mijn werk te maken. Linda heb ik leren kennen op de Kappersakademie waar wij dezelfde opleiding deden voor allround hairstylist. Wij delen de passie, het perfectionisme en het respect voor de natuur. Ik bied kleurbehandelingen aan, zowel reguliere als nieuwe natuurlijke producten. Naast dat deze laatste beter zijn voor het milieu, zijn ze ook veel beter voor uw haar. Ik heb mij aangesloten bij het GekniptenWel Team, omdat wij als teamleden een betere en uitgebreidere service op maat kunnen bieden en vanuit meerdere regio’s. Mijn hairstudio is in Krommenie. Ik bedien de regio Zaanstreek, maar kan ook ambulante diensten verlenen in samenwerking met GekniptenWel.

Souad, hairstylist I, keratinespecialist en schoonheidsspecialist, regio Purmerend
Ik heb al jaren diepgaande belangstelling voor haar-, huidverzorging en cosmetica. Dit was altijd mijn hobby en sinds 2016 heb ik hier officieel mijn beroep van gemaakt. De huid is ons grootste orgaan en door verschillende factoren zoals stress, verkeerd gebruik van huidproducten, medicatie, slechte eetgewoontes of door hormoonschommelingen kunnen irritaties, huidproblemen of vroegtijdige huidveroudering ontstaan. Mijn professionaliteit en affiniteit met producten voor huidverbetering zorgen ervoor dat ik een goede huidanalyse in kaart kan brengen. Zo kan ik een juiste behandeling op uw type huid afstemmen met een mooie stralende huid als resultaat. Naast schoonheidsspecialist ben ik ook keratine haarspecialist en junior hairstylist. Ik ken Linda van de Kappersakademie en heb haar als een gedreven ambitieuze vrouw ervaren. Iemand van wie ik positieve energie krijg. Ik kijk uit naar onze samenwerking. Sinds kort ben ik zelfstandige. Mijn bedrijf heet Classy & Fabulous beautycenter. Ik bedien de regio Purmerend, maar kan ook ambulante diensten verlenen in samenwerking met GekniptenWel. Mijn motto: Persoonlijke verzorging is geen luxe, maar noodzaak.