Het Team

Het GekniptenWel team bestaat uit Linda Petrovic en Gisela Tarazona Sanchez; twee hardwerkende positieve, energieke en maatschappelijk betrokken zelfstandige haarspecialisten met een passie voor hun werk. Dat wil zeggen dat wij ons volgens een exclusief verzorgingsconcept vol overgave inzetten om via samenwerking onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Dat wil zeggen dat wij samen opleidingen volgen, de beste producten inkopen, leren van elkaar en ervaringen delen vanuit onze eigen salons, maar onder een gezamenlijk merk: ‘GekniptenWel’ team. Wij zijn alleen tevreden als de klant na afloop zegt, ‘het had niet beter gekund, geweldig of wat ben ik hier blij mee’. 

Stap voor stap zal het assortiment worden uitgebreid met allemaal bijzondere en exclusieve hair & care diensten die van grote toegevoegde waarde zijn voor het welzijn van de mens.

Wij stellen ons graag aan u voor (klik op de foto voor meer informatie):

pasfoto Linda Petrovic

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround

Team leden stellen zich voor

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar
Na jarenlang in verschillende bedrijfstakken te hebben gewerkt als marketeer (o.a. de gehandicaptenzorg, overheid, IT en onderwijs), ben ik mijn grote passie van ‘hairstyling’ verder gaan ontwikkelen als beroep. Ik startte vier jaar geleden met trainingen bij L’Oréal en doorliep de Kappersakademie en werkte bij diverse salons. Sinds 10 mei 2017 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik het merk GekniptenWel geïntroduceerd als exclusieve hair & care dienstverlening (studio en ambulant). De nadruk ligt op persoonlijke, uitgebreide service, gezellige sfeer en zo gezond mogelijke producten. Inmiddels heb ik een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd. Ik ben een perfectionist en geef meer dan men gewend is, zoals uitgebreide uitleg en advies voor, tijdens en na de behandeling (wat gebeurt er met het haar en waarom). Dat waarderen mensen enorm, zoals: Wat een luxe en verwennerij en wat fijn dat ik deze privé service kan krijgen, zelfs in het weekend en ‘s avonds bij GekniptenWel of thuis. Het is geweldig om samen te werken met andere professionals zoals Gisela en partner L’Oréal, aan het verbeteren van het welzijn van met name mensen die toegewezen zijn aan zorgverlening thuis. Samen willen we ons concept tot een groot succes maken.

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround, regio Zaanstreek
Ik ben een gepassioneerde hairstylist en kom uit Venezuela. De regio waar ik ben opgegroeid was toen heel rustig, traditioneel en rijk aan liefde en respect voor de natuur. Hierdoor bied ik ook de mogelijkheid tot behandelingen met milieuvriendelijke producten. Ik ben altijd met veel plezier en passie met het haar van mensen bezig geweest. Gelukkig heb ik de kans gekregen om van deze hobby mijn werk te maken. Linda heb ik leren kennen op de Kappersakademie waar wij dezelfde opleiding deden voor allround hairstylist. Wij delen de passie, het perfectionisme en het respect voor de natuur. Ik bied kleurbehandelingen aan, zowel reguliere als nieuwe natuurlijke producten. Naast dat deze laatste beter zijn voor het milieu, zijn ze ook veel beter voor uw haar. Ik werk nauw samen met Linda als het GekniptenWel Team, omdat wij samen een betere en uitgebreidere service op maat kunnen bieden en vanuit een verschillende regio (Edam en Zaanstreek). Mijn hairstudio is in Krommenie. Ik bedien de regio Zaanstreek, maar kan ook ambulante diensten verlenen in samenwerking met GekniptenWel.