Het Team

Het GekniptenWel team bestaat uit Linda Petrovic en Gisela Tarazona Sanchez; twee hardwerkende positieve, energieke en maatschappelijk betrokken zelfstandige haarspecialisten met een passie voor hun werk. Wij zetten ons vol overgave in volgens een exclusief verzorgingsconcept om via samenwerking onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Dat wil zeggen dat wij samen opleidingen volgen, de beste producten inkopen, leren van elkaar en ervaringen delen vanuit onze eigen salons, maar onder een gezamenlijk merk: ‘GekniptenWel’ team. Wij zijn alleen tevreden als de klant na afloop zegt, ‘het had niet beter gekund, geweldig of wat ben ik hier blij mee’. 

Stap voor stap zal het assortiment worden uitgebreid met allemaal bijzondere en exclusieve hair & care diensten die van grote toegevoegde waarde zijn voor het welzijn van de mens.

Wij stellen ons graag aan u voor (klik op de foto voor meer informatie):

pasfoto Linda Petrovic

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround

Team leden stellen zich voor

Linda Petrovic, hairstylist allround en oprichter/eigenaar
‘Van mijn grote passie heb ik mijn beroep gemaakt. Ik doe dat met veel plezier en toewijding. Ik wil graag een behandeling geven die uitmunt in kwaliteit en maatwerk. Een behandeling waar je lang plezier aan beleeft. Ook als je thuis zelf je haar, baard of hoofdhuid moet verzorgen. Ik werk graag met hoogwaardige producten en materialen die zo gezond mogelijk zijn voor de klant, voor de kapper en voor het milieu. Hairstyling is een prachtige vorm van kunst, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan en tegelijkertijd mensen blij kan maken. Ook als er problemen zijn, zoals haaruitval of eczeem, dan is het prachtig als er tot een oplossing gekomen kan worden. Ik heb diverse vakopleidingen gevolgd, waaronder de Nederlandse Kappersakademie, de Barbieropleiding voor gevorderden, een opleiding tot bruidskapper en lang haar, kleurtrainingen van L’Oréal Professionnel en Organic Colour Systems én trainingen van het dermatologische merk Mediceuticals (haar- en hoofdhuidproblematiek, diagnose en oplossingen). Als gecertificeerd star colorist houd ik mijn kleurkennis continu op peil en leg ik elk jaar een examen af. Ook internationale ontwikkelingen en modetrends op het vakgebied volg ik op de voet. Zo volg ik al vele jaren de knip- en kleurtrainingen van Matt Beck een tophairstylist uit de USA die bijzondere technieken heeft ontwikkeld voor mooie soepel vallende en duurzame haarcoupes.’

‘GekniptenWel blijft dus altijd op de hoogte van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen in het kappersvak. Ik deel mijn kennis met mijn klanten, vertel hen waarom en hoe ik iets doe, adviseer vooraf, tijdens en na de behandeling en houd al hun belangrijke haar-, knip-, kleur-, vlecht-, scheer …gegevens bij als belangrijke informatiebron voor een volgende keer.’

‘Mijn klant is mijn gast! Ik geniet als u geniet!’

‘U kunt ervan op aan dat ik alles in het werk stel om u blij te maken; tot in de puntjes verzorgd’

Gisela Tarazone Sanchez, hairstylist allround, regio Zaanstreek
Ik ben een gepassioneerde hairstylist en kom uit Venezuela. De regio waar ik ben opgegroeid was toen heel rustig, traditioneel en rijk aan liefde en respect voor de natuur. Hierdoor bied ik ook de mogelijkheid tot behandelingen met milieuvriendelijke producten. Ik ben altijd met veel plezier en passie met het haar van mensen bezig geweest. Gelukkig heb ik de kans gekregen om van deze hobby mijn werk te maken. Linda heb ik leren kennen op de Kappersakademie waar wij dezelfde opleiding deden voor allround hairstylist. Wij delen de passie, het perfectionisme en het respect voor de natuur. Ik bied kleurbehandelingen aan, zowel reguliere als nieuwe natuurlijke producten. Naast dat deze laatste beter zijn voor het milieu, zijn ze ook veel beter voor uw haar. Ik werk nauw samen met Linda als het GekniptenWel Team, omdat wij samen een betere en uitgebreidere service op maat kunnen bieden en vanuit een verschillende regio (Edam en Zaanstreek). Mijn hairstudio is in Krommenie. Ik bedien de regio Zaanstreek, maar kan ook ambulante diensten verlenen.