Afspraak Haarstudio

Welkom! Mijn naam is Linda Petrovic. Ik ben allround hairstylist en verzorg privé kappersbehandelingen in mijn gezellige studio in Edam of bij u thuis. Hierbij gebruik ik hoogwaardige, waaronder ook biologische, producten van o.a. L’Oréal Professionnel. Ik werk nauw samen met andere experts in de hair & care verzorging om kennis te delen en zo nog meer te kunnen betekenen voor onze klanten.

Graag introduceren wij GekniptenWel Hair & Care. Voortaan kunt u genieten van de exclusieve thuiskapper of andere luxe persoonlijke welzijnsdiensten bij u thuis of op onze locatie.

Zuivere biologische kleuring

GekniptenWel heeft een ambulant hairstylings- en welzijnsteam dat zijn diensten speciaal afstemt op uw wensen. Onze behandelingen en service gaat veel verder dan u gewend bent. Zo nemen wij de tijd om tot een goede analyse te komen van uw wensen, problemen, lichamelijke gesteldheid e.a. zaken die van belang zijn om u als klant de beste behandeling te geven. Ook na afloop krijgt u onze service en garantie. Wij doen er alles aan om u tevreden te maken en te houden.

Het GekniptenWel team bestaat uit ervaren zelfstandige en goed opgeleide specialisten die in nauwe samenwerking professionele persoonlijke verzorging- en welzijnsdiensten verzorgen in Noord-Holland (vanuit Edam, Purmerend, Zaanstreek en Hoorn).

GekniptenWel is aangesloten bij de ANKO: de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. Dit biedt klanten duidelijkheid en zekerheid, omdat de ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap. Ook de samenwerkende teamleden die zzp’er zijn hebben zich bij de ANKO of andere brancheverenigingen aangesloten, zoals ProVoet (voor pedicure behandelingen).

Ons zorgconcept is op basis van een groeimodel. Dat betekent dat er meer (ambulante) welzijnsdiensten aan ons pakket zullen worden toegevoegd als daar bij onze doelgroep behoefte aan is.

Wij hanteren bij al onze diensten deze kernwaarden: professioneel, betrokken, open, geduldig en vertrouwd. Lees meer over onze ambities. 

Naast ambulante dienstverlening is er ook een mogelijkheid om de thuiskapper te boeken in de GekniptenWel Hair & Care studio  in Edam, als u in de buurt woont of graag in een ‘salon met huiselijke sfeer’ behandeld wilt worden. Ook op de locaties van onze teamleden kunt u terecht.

U kunt ervan op aan dat GekniptenWel alles in het werk stelt om u blij te maken; tot in de puntjes verzorgd. 

GekniptenWel auto 5-03-2018 Linda Petrovic 2

Exclusieve hair & care

thuiskapper en andere care exclusief bij u thuis

GekniptenWel komt bij mensen thuis (of behandeling in de GekniptenWel Studio). U krijgt professionele diensten zoals bij de luxe kapper, maar dan exclusiever (door uitgebreider persoonlijk advies en additionele service en verzorging). En wij hanteren uiterst vriendelijke tarieven. Bovendien zijn de prijzen per deelbehandelling, waardoor u uw pakket zelf kunt samenstellen. 

Een behandeling bij GekniptenWel is een bijzondere beleving. Onze klanten bevestigen dit:

“Er wordt echt rekening gehouden met al mijn wensen”

“Ik krijg bij alles uitleg en advies, dit heb ik nog nooit meegemaakt”

“Zelfs de wijze waarop ik word geknipt staat op mijn klantenkaart en die krijg ik ook mee”

“Ook ‘s avonds en in het weekend kan ik terecht, dat vind ik zó fijn”

“Ik kreeg zelfs meloen en ander lekkers toen ik nog niet gegeten had en ondertussen keek ik de WK voetbalwedstrijd…” 

“Mijn dunner wordende haar is vakkundig geknipt en nu lijkt het veel voller en is makkelijk in model te brengen; ook kreeg ik goede verzorgingsadviezen en zijn er voor mij speciale producten besteld en thuisbezorgd”

“Mijn haar moest nodig geknipt worden, maar ik kon alleen op zondag. Ik zit ook in een rolstoel, maar dat was geen probleem. De kapster van GekniptenWel kwam snel en heeft mij in het hotel waar ik verbleef prachtig geknipt, geföhnd en gestyled. Toen ik een week later mijn haar vanwege de extreme hittegolf toch nog korter wou heeft de kapster dat als service gratis gedaan”

Iedereen is natuurlijk welkom bij GekniptenWel, maar onze hoofddoelgroep bestaat uit:

  • mensen, jong en oud, die persoonlijke verzorging aan huis nodig hebben, omdat zij niet makkelijk de deur uit kunnen en graag dienstverlening op maat willen 
  • mensen met een druk leven die hoogwaardige flexibele persoonlijke verzorgingsdiensten willen (thuis of in de GekniptenWel studio), passend bij hun leefstijl en specifieke behoeften
  • mensen die haarproblemen hebben of specifieke wensen
  • mensen die graag in een huiselijke omgeving hun haar professioneel willen laten verzorgen en/of gecombineerd met andere Care diensten (zoals pedicure, fysiotherapeut).

GekniptenWel geeft kleur en inhoud aan uw leven.  

Exclusieve hair & care op de zaak

luxe thuiskapper en andere care exclusief bij bedrijven op kantoor

Als ondernemer maken u en uw medewerkers vaak lange dagen. Naar de kapper gaan, wordt dan meestal uitgesteld, terwijl het wel belangrijk is om er verzorgd uit te zien. GekniptenWel komt graag bij u op de zaak om de mogelijkheden van hairstyling in de bedrijfsruimte met u te bespreken. Dat geldt ook voor onze andere diensten, zoals massages om stress en werkdruk te verlagen. 

Heeft u interesse om u aan te sluiten bij het GekniptenWel Team, omdat uw concept en dienstverlening goed past bij de missie en visie van ons bedrijf? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of we samen meer kunnen bereiken. 

Exclusieve hair & care voor studenten

thuiskapper en andere care exclusief bij studenten thuis of op school

Voor studenten is een bezoek aan de kapper vaak noodzakelijk kwaad, ze willen er vooral niet te veel geld aan uitgeven, maar er toch verzorgd en eigentijds uitzien.

Dat is zeker van belang als je een stage of minor doet en je er representatief uit moet zien bij jouw opdrachtgevende bedrijf. GekniptenWel kan op afgesproken tijden bij jou (en je studiegenoten) thuis hairstyling op maat verzorgen. Dat scheelt tijd én geld, want er gelden speciale aantrekkelijke studentenkortingen.

GekniptenWel heeft ook een sociaal maatschappelijk doel en werkt mee aan ‘haardonatie’ ten behoeve van  Haarwensen en steunt daarmee o.a. Kika om kinderen met kanker die na een chemobehandeling hun haar verliezen blij te maken met een mooie pruik.