GekniptenWel vindt het belangrijk om continu nieuws, kennis en tips op het gebied van ‘haar’, gezondheid, zorg, welzijn en andere aanverwante diensten/sectoren te delen met haar klanten en met iedereen die hierin geïnteresseerd is. We doen dit vooral via onze Facebooksite, maar ook persoonlijk voor, tijdens of na een behandeling wordt u uitgebreid geïnformeerd. Bij ons weet u ook precies wat we doen en waarom we iets doen. Zo wordt bijvoorbeeld een kleurmengsel voor het haar klaargemaakt waar u bij bent en krijgt u op uw betaalbewijs/factuur uitgebreid een beschrijving van wat er gedaan is en waarom.

Nieuws in de vorm van persberichten, publicaties zullen ook op deze website worden getoond, evenals productomschrijvingen, tarievenkaarten en links naar interessante andere websites. De social media buttons van GekniptenWel Facebook en Instagram treft u rechts bovenaan op deze site.

Meld u nu aan voor de mediscope dag op donderdag 4 november 2021

U kunt ook uw afspraak maken via info@GekniptenWel.nl of via ons contact formulier.

Nieuw in de Salon: L’Oréal Metal Detox

Nieuw van de professionele haarverzorgingslijn van L’Oréal, nu bij GekniptenWel:
Metal Detox!
GekniptenWel heeft verschillende speciale haarbehandelingen om o.a. je haarvezel te versterken en de conditie van je hoofdhuid te verbeteren. Dit is een mooie aanvulling op ons dienstenpakket. Metal detox, vrij van sulfaten, is speciaal gericht op het verwijderen van metaaldeeltjes (afkomstig uit leidingwater) uit het haar, waardoor er bij kleuringen of blondering veel minder kans is op beschadiging van het haar met een mooi en betrouwbaar kleurresultaat.
Vraag er gerust naar bij je volgende bezoek.
 
 

Nieuw in de Salon: De Mediscope

GekniptenWel heeft sinds kort de Mediscope in de salon. Aangesloten op de laptop kun je zelf meekijken naar de status van je haar- en hoofdhuid. Daarna krijg je uitleg en advies op maat, wat voor jou de beste behandeling is om je haar- en hoofdhuid in optimale conditie te krijgen en te houden. GekniptenWel heeft hiervoor nauw contact met de specialisten van Mediceuticals. De focus ligt op een goede zuurtegraad/Ph-waarde van de hoofdhuid en een schone hoofdhuid. Ook kunnen haaruitval problemen worden behandeld.
In combinatie met een knip- of kleurbehandeling is de diagnose gratis.
 

Haarreparatie bij GekniptenWel

 
Erg beschadigd haar en/of haaruitval én wil je zo natuurlijk mogelijk jouw haar van binnenuit repareren en versterken?
Dan heeft GekniptenWel nu van Organic Colour Systems een effectieve repair haarkuur met natuurlijke ingrediënten, bestaande uit een repair shampoo, conditioner, speciale hoofdhuid olie en haarvitamines. Alles in een prachtige cadeauverpakking.
Meer informatie:

GekniptenWel heeft overigens meerdere soorten hoogwaardige haarherstel producten, ook van L’Oréal Professionnel en Mediceuticals. Afhankelijk van o.a. jouw hoofdhuid, haarconditie, gevoeligheid voor geurstoffen of andere ingrediënten wordt advies gegeven welk product het beste voor jou geschikt is.

GekniptenWel Corona maatregelen

Deze maatregelen zijn ook terug te vinden op ons raamaffiche en onze Facebook pagina.

Aantrekkelijk knip jaarabonnement voor het hele gezin

Voordelig met het hele gezin geknipt worden was nog nooit zo makkelijk. GekniptenWel introduceert het knip jaarabonnement. U betaalt 10 knipbehandelingen en krijgt 2 knipbehandelingen gratis extra. Het abonnement gaat in op de datum dat u deze koopt en is dan 12 maanden geldig. Vraag naar de algemene voorwaarden in de salon bij uw volgende bezoek of neem contact met ons op voor meer informatie.

De GekniptenWel Cadeaubon!

Geef een unieke GekniptenWel beleving cadeau!

Verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Kerst, Examenfeest… dan hebben we een leuke tip: de GekniptenWel cadeaubon voor een exclusieve en relaxte beleving op het gebied van persoonlijke haarverzorging.

U kunt zelf het bedrag kiezen en ook vooruit betalen via onze partner Sumup, klik daarvoor hier (de betaling via Sumup kan alleen met creditcard).

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de salon een cadeaubon te kopen. Besteding kan op verschillende manieren: zoals een exclusieve knipbehandeling, haarkleuring, barberbehandeling, feestkapsel of keuze uit onze heerlijke professionele haarverzorgingsproducten.

Deze cadeaubon blijft altijd geldig.

GekniptenWel introduceert de gezonde natuurlijke verzorging en kleuring van ‘Organic Colour Systems’

GekniptenWel heeft per 12 juni 2020 een prachtige nieuwe natuurlijke haarverzorgingslijn en kleursysteem (inclusief haarvezelverbetering) aan haar diensten toegevoegd: het Britse merk Organic Colour Systems, afgekort OCS.

OCS is dé oplossing (ook voor mensen met allergie of gevoelige hoofdhuid) voor wie zo gezond mogelijke haarverzorging en/of haarkleuring wil, met veel (kleur)keuze, haaranalyse en haarversterking en volledige grijsdekking.
De uitgebreide OCS grijsdekkende kleurbehandeling op maat (uitgaande van kort haar) bedraagt gemiddeld € 60,50 inclusief na-behandeling (wij adviseren ook een voorbehandeling bij deze kleuring). Voor alle prijzen wijzen wij u naar de prijzenlijst.

Aanbieding OCS
Vanaf maandag 15 juni tot en met 30 juni
Een uitgebreide OCS kleurbehandeling met 25% korting (1 per klant). Afspraak komende week alleen telefonisch of via WhatsApp (06-40043530). Daarna ook via Treatwell te boeken.

Achtergrondinformatie
Twee decennia geleden werd OCS opgericht door de Britse kapper Stephen Landreth die het kappersvak moest opgeven vanwege zijn ernstige allergie voor de conventionele haarverf. Hij was vastbesloten een product te ontwikkelen met minder chemicaliën en meer natuurlijke ingrediënten, want er was in de hele wereld geen alternatief. Na jaren van onderzoek werd OCS ontwikkeld. En nu, meer dan twintig jaar later, is er een prachtig assortiment van gezondere haarverf, haarverzorging en haarstyling dat gebruikt wordt door, met zorg geselecteerde professionele stylisten in meer dan 40 landen.
Het OCS merk is gebaseerd op ‘eerlijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en respect’. Dezelfde merkwaarden als die GekniptenWel hanteert. Een merk dat eerlijk alle ingrediënten in percentages vermeldt, die de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen hanteert en die verantwoord dierproefvrij produceert in haar eigen laboratoria.

Naast OCS heeft GekniptenWel ook 100% (niet volledig grijsdekkende) biologische kleuring met henna, indigo en cassia van L’Oréal: Botanea. Dit zijn mooie natuurlijke kleuren die passen bij je bestaande haarkleur. OCS biedt een tussenoplossing: gezond, volledig grijsdekkend en meer kleuren, waaronder pasteltinten. Voor ieder wat wils!

Meer informatie is te vinden op onze biologische haarkleuring pagina en op nederlands.organiccoloursystems.nl

Maatregelen vanaf 11 mei 2020

De salon is weer open!
Uiteraard hanteren wij de voorwaarden die door de overheid opgesteld zijn i.v.m. het Coronavirus. Hieronder treft u de voorzorgsmaatregelen aan.

GekniptenWel vanaf 11 mei 2020 weer open!

Jaarabonnement: 12x knippen kinderen 125 euro

1 jaar geldig voor alle kids onder de 12 jaar in 1 gezin, vakkundig geknipt, ook hippe barberkapsels, 10 behandelingen betalen tegen kindertarief van 12,50 en 2x gratis!

Nieuw! Cool Inforced kleuringen

De nieuwste L’Oréal kleuringen zijn binnen en daar word je blij van!

Marijel Cool Inforced heet deze laatste innovatie. De nieuwste trend in haarkleurmode is vooral COOL en prachtige bruine beige tinten!

En natuurlijk heeft GekniptenWel deze lang houdbare koele kleuring meteen getest. Er zitten prachtige koele pigmenten in deze kleuring die optimaal ongewenste oranje tinten tegen gaan of weghalen/neutraliseren. Ook extra haarbeschermende en haarverzorgende ingrediënten zijn aanwezig.

Zelfs na 21 keer wassen blijft de kleur koel en dat is de wens van veel van onze klanten.

Zoals je van ons gewend bent krijgt elke klant een eigen kleurrecept, afgestemd op het haar, de huidskleur en specifieke wensen. Ook de wijze waarop lokken worden gekleurd, het patroon, vaak met meerdere tinten, wordt speciaal op maat gecreëerd.

Laat je inspireren en maak vrijblijvend een afspraak dan krijg je advies voor een nieuwe look! GekniptenWel heeft wel 80 verschillende kleurtinten die ook gecombineerd of gemengd kunnen worden.

Exclusieve Star Multi-coloring mix behandeling (3-5 kleuren)

Een exclusieve multi-kleuring door gecertificeerd L’Oréal Star Colorist en eigenaresse Linda Petrovic met de beste haarverzorgingsproducten, geheel op uw wensen afgestemd.

Het tarief is inclusief wassen, eventueel ontkleuren/oplichten zonder ammoniak voor een goede basis en het freehand creatief en pluksgewijs inkleuren met verschillende tinten naar keuze (met of zonder folies), professionele haarverzorging en modelföhnen. Ook grijsdekking indien nodig.

Deze uitgebreide op maat behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar 4-7 uur (of in 2 deelbehandelingen). Hoe langer en dikker het haar of hoe fijner ingezet, des te meer tijd en/of meer haarverf/verzorgingsproducten nodig zijn. Dit geldt ook voor extreme gewenste kleurveranderingen.

Een indicatie van tarieven en tijden is hieronder gegeven. Als er minder tijd nodig is dan gemiddeld ingeschat dan zullen de tarieven naar verhouden lager zijn. Bij meer benodigde tijd zal het tarief niet hoger zijn dan hier geïndiceerd is.

Prijs: € 105,50 (voor kort haar, schouderlang haar € 154,50 en lang haar € 273,-).

Tijdsduur gemiddeld 4 uur (voor kort haar, schouderlang haar 5 uur en lang haar 6,5 uur).

NIEUW bij GekniptenWel! Marketing met een ‘knip’oog

Heeft u als startend ondernemer professioneel advies nodig op het gebied van marketing, communicatie of sales voor een vriendelijk tarief, is uw haar toe aan een knipbeurt én wilt u zo efficient mogelijk met uw tijd omgaan? Linda Petrovic is gecertificeerd en zeer ervaren marketeer én hairstylist. Zij wil al haar kennis graag benutten. U kunt bij GekniptenWel daarom ook terecht voor een combinatiebehandeling van én een gedegen marketingadvies én uw haar wordt weer prachtig in model gebracht. Linda vraagt u van te voren naar uw marketingvraag en bereidt deze goed voor. Tijdens de knipbehandeling (wassen, knippen, modelföhnen) neemt Linda in een ontspannen sfeer het marketingvraagstuk door en geeft stapsgewijs advies en nuttige tips waarmee u verder kunt om van uw bedrijf een succes te maken. U krijgt na afloop een checklist mee. Natuurlijk kunt u na deze sessie ook afzonderlijke vervolg marketing adviesafspraken maken, waarbij uw marketingplan door Linda kan worden uitgewerkt. Het normale marketingadviestarief is € 75,- per uur. Op deze unieke wijze kunt u relaxen, efficiënt werken, uw haar professioneel laten knippen, snel ondernemersstappen maken én geld besparen. De reacties van klanten zijn enthousiast.

Prijs: € 75,- (voor kort haar, schouderlang haar € 79,- en lang haar € 82,-). Deze prijs is inclusief € 45,- marketingadvies (21% btw)

Boek nu hier!

Tijdsduur gem. 2 uur

Het tarief is inclusief wassen, knippen en modelföhnen.

GekniptenWel wint Gold Award!

GekniptenWel heeft op 26 mei 2019 tijdens het grote kappersevent the ‘Hair-Xperience’ de Gold Award in ontvangst genomen als verkiezingswinnaar met de hoogste waardering en het hoogst aantal stemmen: Leukste Kapper en Kapsalon in de gemeente Edam-Volendam!

banner Award GekniptenWel

Mike de Boer heeft de Award overhandigd aan Linda, eigenaresse en haar samenwerkingspartner Gisela. Dank aan iedereen die gestemd heeft!

Gold Award GekniptenWel 

Biologische haarkleuring van L’Oréal Botanéa

GekniptenWel biedt de biologische kleuringen van L’Oréal Botanéa aan. Deze eerste echte vegan kleuringen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en duurzame oogst uit India: Henna, Indigo en Cassia. Na tien jaar onderzoek en dierproefvrij testen kunt u voortaan uw haar prachtig laten kleuren zonder schadelijke metaalzouten.

Botanea poster

De eerste resultaten die onlangs bij L’Oréal getoond zijn toonden mooie natuurlijke glanzende kleuren en dat alles zonder chemische stoffen. De kleuring licht minder snel op in de zomer en ook de uitgroei wordt vervaagd en dit is langer houdbaar dan bij chemische kleuring. De kleuren variëren van licht blond-, koper-tot bruin-tinten. Botanéa is er voor iedereen die houdt van een natuurlijke kleuring die dichtbij de eigen kleur ligt. Ook blendt/vervaagt het witte haren. De verzorging vooraf en achteraf kan ook op een natuurlijke en gezonde manier met de shampoos, conditioners en heerlijk ruikende haaroliën van Source Essentielle.

Inmiddels zijn de Botanéa kleurpotten binnen en heeft GekniptenWel eigenaresse Linda door teamlid Gisela haar lange haar laten kleuren. Het resultaat is te zien op onze facebook pagina en in de foto hieronder waarin het model volledig is gekleurd met Botanéa.

Voor de haarverzorging (voor, tijdens en na de behandeling) is er de heerlijke puur biologische serie van Source Essentielle met Kamille, Goudsbloem, Aloë Vera, Acacia, Sesam, Vijg, Jasmijn en Lavendel. De serie bestaat uit heerlijk ruikende shampoos voor normaal, fijn en gekleurd haar, voedende conditioners en oliën. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze salon. Zie ook het bericht op onze facebook pagina, onze pagina voor biologische kleuringen en de L’Oréal Botanéa site voor meer informatie. Bekijk het inspiratie-filmpje. Onze prijzen kunt u hier vinden.