Marketingadvies en -ondersteuning gericht op het veroveren van de harten van mensen en het creëren van duurzaam vertrouwen. Het is onze kracht om samen met (jonge) hartveroverende ondernemers te kunnen groeien. ‘Samen bouwen aan jouw succes’ is daarom de slogan van onze marketingactiviteiten.  

Ons succes kan jouw succes zijn

Specialisten die voldoen aan onze kernwaarden kunnen zich aansluiten bij het GekniptenWel Team. Dit betekent dat zij zich op deze website mogen presenteren, marketingadvies krijgen en worden meegenomen in al onze communicatie-uitingen. Hiervoor wordt geen vergoeding gevraagd, maar wel actieve en uiterste inzet om specifieke kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij de klant thuis te verlenen. Een prachtige kans dus om zo via ons samenwerkingsverband succesvol als (startende) zzp’er te kunnen groeien.

Daarom zijn we op zoek naar ambitieuze zelfstandige ervaren specialisten in de thuisdienstverlening om samen te werken aan mooie doelen: zakelijk succesvol zijn én mensen gelukkiger maken. Ook als u overweegt om zelfstandige te worden kunt u met ons contact opnemen.

Overige marketingdiensten

Onder Perfect Sharing Marketing voert Linda Petrovic als Senior Marketing Professional naast eigen projecten ook opdrachten uit voor startups of andere organisaties die tijdelijk ondersteuning of advies willen bij hun marketing. Dit varieert van algemeen marketingadvies, een nieuw logo en slogan, pers- of social media berichten tot een complete strategie.

Perfect Sharing Marketing

Door Linda’s brede kennis en ervaring is zij in staat op snelle wijze tot de kern van problemen te komen en tot gewenste oplossingen. Ze werkt nauw samen met marketing professionals in diverse branches. Op haar persoonlijke Linkedin zijn de laatste projecten en ook referenties te zien. Tevens werkt Linda als examinator voor het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en is zij coach voor studenten die hun NIMA-A, B of C willen halen.

Na een vrijblijvend gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte. De tarieven variëren tussen de 25 euro tot 75 euro per uur, afhankelijk van de soort dienst. Wekelijks wordt u op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de gemaakte uren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Lees meer op LinkedIn.

NIMA certificaat Senior Marketing Professional Linda Petrovic marketingadvies

Erkende SMP